Rólunk írták…

Itt töltöttük a Karácsonyt nagy családi körben. Győző készített nekünk kemencés csülköt- aki teheti, kóstolja meg!
Jártunk a fürdőben is, ami 2. alkalommal volt igazán élvezetes, mikorra kiismertük a beléptetés-öltözőszekrény rendszert meg tudtuk mi, merre található. A fennmaradó napokat a hó miatt elzártan – a lakatlan szigetünkön töltöttük:)) Oh, a traktoros élményünkről még nem is szóltam….! (Ez utóbbit hálás köszönet a segítőkész szomszédoknak.) Győző Neked további sok sikert! Köszönünk mindent! (2010.12.18-26.) Kertész család Bp& Italy /velence/

Kellemes  kikapcsolódást nyújtott a kedves és jól felszerelt tanyájuk. (sajnos csak két nap) Mi könnyen ide találtunk . Bátran ajánlani fogjuk az ismerőseinknek. Köszönettel: (2010.11.8-9. ) Csurgóék Kecskemétről

Nagyon élveztük az itt töltött időt, a kandalló és a lovaglás valami fantasztikus élmény volt. A szauna és a masszázságy pedig teljesen  kilazított mindenkit, nagyon népszerű volt a egész család körében:)) Köszönjük szépen!!! (2010.09.10-12) Rákóczy család

Kedves Házigazda! Kellemes hetet töltöttünk itt, nagyon élveztük a TANYÁT!! Minden előnyével és állítólagos hátrányával együtt. Köszönjük!
ps: Szerintünk megszülettek a kiscicák, de nem találtuk meg őket. (2010.08.11-18.) Schüszler és Bodrogi család (Szekszárd és Paks)

Egy kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a tanyán. A 2,5 éves unoka élvezte a szabadságot a hatalmas teret. Visszajövünk !!! Tari család (2010.07.24-27)

Két kisfiúval voltunk itt nyaralni, remek volt. Nagyon tetszett a fiuknak a nagy tér, a focizás, tollasozás és persze a medence. ahova már reggel 7 órakor bele kellet ugraniuk :) ) Köszönünk mindent és reméljük még vissza térünk. Iván család (2010.07.21-24)

Remekül éreztük magunkat, élveztük a csendet, a madárcsicsergést, a tiszta levegőt, a gyermekkorunkat visszaidéző frissen fejt tej ízét.  A welness hoteleket felülmúló masszás, szauna és merülő fürdőzés kivasalta bőrünket.  Szeretnénk még ide visszatérni és újra megízlelni a Házigazda kemencés sült csülök kreációját. Bátorságot gyűjtünk , hogy  legközelebb mindannyian kipróbáljuk , hogy milyen érzés LEPKE hátán  ügetni! Köszönjük a szép hetet! A  Fuzián család  Dunaújvárosból 2010. júl. 3-11-ig.

„Tisztelt Háziak és utánunk következők! Nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek paradicsoma ez a hely. A cirmi cica mindig hazavárt bennünket, és mindig minden falatot megevett. Az udvar, a táj, a ház gyönyörű, nagyon jót pihentünk itt. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk itt. Papp család Kozármislenyből. Utóirat: mindenki próbálja ki a kandallót és a szaunát. (2010.05. 25-29.)

„Másodsor térhettünk vissza erre a szenzációs helyre, amiért nagyon hálás vagyok. Tavaly Pünkösdkor csak a család, idén már barátokat is hoztunk, akik szintén nagyon jól érezték magukat. A ház kiválóan felszerelt, a masszázságy fergeteges. Az tavaly még nem volt. A házigazda vendégszeretete, közvetlensége és feltétel nélküli bizalma egyedülálló. Köszönjük ezt a csodás környezetet, és felejthetetlen pihenési lehetőséget. Kívánunk a házigazdának sok jó vendéget, erőt és örömet a tanyák üzemeltetéséhez. Jövünk még, és másoknak is ajánljuk! Sok áldást és minden jót kívánunk, szeretettel: Ling család. (2010.05.22-24.)

„Még visszajövünk! Csak rövid időre tudtunk jönni, de hiányoltuk Kormit és Morzsit. Nagyon tetszett minden. Szandrocha Erzsébet és Bodnár István Dombóvárról (2010.04.07.)

„Kedves Háziak! Köszönjük az itt töltött 3 napot. Nagyon jól esett, hogy Győző elénk jött, és elvezetett minket (városi autónkat) a kevésbé sáros úton. A tanya hangulata szenzációs, felszereltsége meglepően jó. A macskákat sonkával etettük, a kacsákat megitattuk, a Kukorit és Kotkodákat megetettük, őzeket és fácánokat megcsodáltuk. Nagyon jól éreztük magunkat, vissza fogunk térni. Köszönjük, hogy itt lehettünk: Nagyné Vilma, Nagy József, Bogda Edit és Bogda Lajos” (2010.03.13-15.)

„Tisztelt Utánunk Érkezők!” Ti még nem tudnátok, milyen felemelő dolog itt lenni! Megérkezésünkkor éreztük, hogy jó helyre érkeztünk! A ház jól felszerelt, tiszta, meleg, otthonos. Győző kedvessége és felénk áradó bizalma megkérdőjelezhetetlen! A táj csodálatos, a szauna szuper, vadállatok mindenhol! Maga a csoda. Győzőnek sok sikert kívánunk vállalkozásához, Magyarországnak pedig a felemelkedéshez!” Gazdag Károly, Szilvia, Szepi József, Ildi, Zigi, Limbeck Nóra, Gábor (2010.02.12-14.)

„Szedresből, Tolnáról és Szekszárdról érkeztünk. 3 család (Horváth, Hegedűs és Farkas) nevében nagyon szépen köszönjük ezt a buborékosan pezsgő szilveszter éjszakát és az azt követő álmosan, bódultan induló új évkezdeti napokat. A medvebőr tényleg hiányzik!!! Javasoljuk mielőbbi beszerzését a Hargitai-Havasokból. A berendezés a felszereltség maximálisan kielégítő. Nagyon jól éreztük magunkat és kívánunk további jó ötleteket a továbbfejlesztéshez. A szaunát sajnos nem próbáltuk ki, de a medence az „szuper”! Reméljük még sikerül máskor is eljönni és a lovaglást meg a kocsikázást is kipróbálniJ! Kormi nagyon éhes volt, de hamar megbarátkozott velünk és így nemsokára közelebbi kapcsolatba kerültünk. (Tenyerünkből evett!) Szó, szó – jól éreztük magunkat itt! Sok sikert kívánunk és kívánjuk, hogy további álmaid-vágyaid váljanak valóra Győző! (2009.12.31.-2010.01.03.)

„Mi Budapestről érkeztünk. A nyugalom ami itt honol fantasztikus. Mondhatni a „nyugalom kis szigete”, de ezt kicsit elrontotta a kis piros bogarak tömkelegeJ A kandallók, a szobák és a fürdőszoba nagyon szépek, felújítottak. A legjobb perceink szerintem akkor voltak, mikor a kandallóba begyújtottunk és együtt nevettünk a kellemesen meleg szobákban. Még egy lenyűgöző dologról nem írtam. A szauna. Hát attól tátva maradt a szánk. Az maga volt a mennyország, imádtuk. Összegezve remek 5 napot töltöttünk el itt. Köszönjük szépen!! Stefán család és Molnár Eszter (2009. 10.25-29.)

„Kellemes két napot töltöttünk itt, a tanya gyönyörűen fel lett újítva, nagyon tetszett. Kipróbáltuk a kandallót is, már csak a medvebőr hiányzott előle… J Kovács család (2009.10.24-26.)

„Kedves Háziak! Remek hétvége volt! Kirándultunk sokat, szépeket láttunk. Szeged, Makó, kiszombori körtemplom, és a kedvenc: Ófölddeákon az erődtemplom! Köszönettel: Tettingerék és Harangozóék” Ui.: Kormit mi is a szívünkbe zártuk! (2009. 09.18-21.)

„Ide találni nem volt könnyű (Nekünk), de csodálatos 3 napot töltöttünk itt együtt kettesben.” 3947-es Automata Személyi Egység. X C. kisasszony. Ui.: Kormi velünk szeretett volna jönni… (2009.09.11-13.)

„Köszönjük, hogy itt tölthettünk egy kellemes családos hétvégét! Elolvasva elődeink bejegyzéseit, jártunk a Kiskőrössy csárdában, valóban kihagyhatatlan, használtuk a kellemes medencét és kocsiztunk. Mégegyszer köszönjük a lehetőséget!” Kovács család (2009.08.28-31.)

„Köszönjük a szíves vendéglátást. Jó, hogy élvezhettük a csöndet, a nyugalmat. Köszönjük a Szabó családnak, hogy megmutatták a tanyájukat, állataikat. A mórahalmi gyógyfürdő is nagy hatással volt ránk.” Muskáth család Agárdról: Muskáth Zsolt, Csilla, Anna és Emma (2009.08.25-27.)

„Dunaújvárosból jöttünk egy baráti társasággal, gyermekeinkkel. Mindenki élvezte az itteni nyugalmat és csendet, amit csak a gyerekzsivaly tört meg. Az idő kedvezett nekünk, így nappal a medencében vízicsatáztunk, este pedig a csillagos égben gyönyörködhettünk, és ebben segítségünkre volt apukám távcsöve és tudása is. A gyerekek (7 és fél, 7, 6 és fél éves fiúk) kihasználták a vidéki élet adta lehetőségeket, egész nap a szabadban rohangáltak, játszottak. Nagyon tetszett a hely, a ház felszereltsége, biztosak vagyunk benne, hogy máskor is eljövünk ide!” Tomi! Ruff család, Bence, Máté, Lódri család, Romhányi család, Romhányi Éva (2009.08.20-23.)

„Nagyon jól éreztük itt magunkat! A gyerekek imádták a medencét, Kormit, élveztük a lovaglást (ajánljuk mindenkinek) és a csendet. Amit a honlapon láttunk-olvastunk, az minden úgy volt, sőt! A környéken szintén rengeteg látnivaló van, aki itt jár, ne hagyja ki a mórahalmi fürdőt, a vizibivalyokat, a szegedi vadasparkot és a gyönyörű belvárost!” Nagy család: Tomi, Szabi, Áron, Andrea, Zsolt, Gárdony (2009. 08.14-20.)

„Köszönjük a tanya megalkotójának ezt az egy hetet. A hely annyira komplett, hogy alig bírtuk rávenni magunkat a kimozdulásra, egyszer sikerült ezért csak elmennünk a mórahalmi fürdőbe (nem bántuk meg, sőt…!). Medencéből nézni a teheneket, s őzikéket kikergetni a nádasból nemcsak a gyerekeknek volt nagy élmény. Nagyon nagyon szerettük ezt az egy hetet!” Pápai Júlia, Zolika, Gayer Alíz, Gayer Borisz, Merucai Anna Klára (2009.08.07-14.)

„Másodjára is szuperül éreztük magunkat. Az idén már négyen jöttünk, tavaly még csak hárman voltunk. Jólesett a friss levegő, a napsütés, a pancsolás, a csend, a telihold, a frissítő eső és minden, amit egy ilyen klassz hely nyújthat! Köszönjük!” Tóth-Kunos Család Győrből” (2009.08.01-07.)

„07.24.-én jöttünk 5 napra, de 6 lett belőle, mert remekül éreztük magunkat. Jó volt naponta megmártózni a medencében, figyelni a madarakat, a lovakat, a teheneket, nyulakat, egyszer még őzet is láttunk. Jó volt hallgatni a csendet!! Jó volt pucér talppal a forró homokban járni, sötétedés után figyelni, ahogy egy süni jár-kel az udvaron, a béka mászik föl a gerendára és Kormi a macska ki-be jártál a melléképületben, miközben árgus szemmel figyeli a verebeket nappal. Fiúnk – barátnője kívánságára – no és azért, hogy legyőzze félelmét a lovaktól, életében először ült lóháton. Győző segítségét köszönjük és türelmét a kezdő lovashoz. És mindent köszönünk: Siroki család Komlóról és Betti Szegedről” (2009.07.24-30.)

„Másodszor jártunk az Eperfás tanyán, és ismét nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekeknek ennél nagyobb élményre nincs szüksége. Lepkét egész télen emlegették, és idén már Kormit is a szívükbe zárták. Sajnos gyorsan elrepült a 6 nap. Jövőre megint jövünk!” Gyárfás Tamás, Helga, Karina, Gyárfásné Maróti Emőke (2009.07.18-23.)

„Pest megyéből jöttünk. Nagyon élveztük az ittlétet. Nyugodt, pihentető környezetben tölthettük el a nyaralásunkat. A szegedi vadaspark gyönyörű, a zákányszéki madárkert igazán érdekes. Külön jó a saját medence, a tanya felszereltsége tökéletes. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Papp család (2009. 07. 13-18.)

„Köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat! A medencét a rövid idő, és időjárás ellenére többször is sikerült kipróbálni. A házat sajátunknak is elfogadnánk! A Szegedi Vadasparkot mindenkinek ajánljuk. Köszönettel: Nagy család Ősiből (2009.07.10-13.)

„Baranya megyéből, Dunaszekcsőről érkeztünk. Öt csodálatos napot töltöttünk itt, ezen a külvilágtól tényleg elzárt tanyán. Mi is falusiak vagyunk, de mégsem látunk mindennap karnyújtásnyira teheneket legelészni. És ez a jó kis csend!!! Itt nem lehet unatkozni, grilleztünk, dartsoztunk, szaunáztunk, íjászkodtunk, mindennap ellátogattunk a Mórahalmi Fürdőbe. Utolsó napra hagytuk a Szegedi Vadasparkot, amiről eddig csak jót hallottunk. És persze sokat pihentünk. Nagyon jólesett egész nap heverészni! Kipihenten, bár fájó szívvel indulunk haza. Tök jól éreztük magunkat. Köszönjük a lehetőséget!” Mózes, Kovács és Engelbschalt család (2009.07.06.-10.)

„A Dunántúlról, Tatabányáról érkeztünk erre a csendes kis tanyára. Az itt töltött 6 nap alatt kipihentük magunkat, jókat szaunáztunk, fürödtünk a medencében, s fedeztünk fel kisebb-nagyobb csodákat. Igazán megkapó a napfelkelte, s este az állatok előbújása rejtekükről. Gyönyörű Szeged Vadasparkja, a Feszty körképet 1x nem elég megnézni, a mórahalmi fürdő is kellemes kikapcsolódást nyújt. Gergő üzeni: „Én is nagyon szeretnék egy ilyen tanyát!”. A ház hangulata visszaidézte apám gyermekkorát, s késő estig hallgatuk gyermekkori élményeit, emlékeit! Köszönettel: Szijártó család” (2009.06.29.-07.04.)

„Ismét egy élmény volt. Másodszor voltunk, de jövőre is jövünk. Nagyon tetszett a medence, ismét kiélveztük a szauna adta lehetőségeket. A harapnivaló csendet csak a levegő illata múlja felül. Alig várjuk a jövő évet. Gratulálunk hozzá! Csider és Horváth család” (2009.06.23-28.)

„Nagyon hálásak vagyunk ezért a három csodálatos napért. Csend, béke, nyugalom, a gyerekkoromat hozta vissza ez a csodálatos hely. Még fára is másztam. J Mi, a férjemmel ismertük a vidéki élet varázsát, de gyermekeink a nagyvárosban születtek, és ezidáig nem nagyon tudtak a füves területtel mit kezdeni, pedig rengeteget utazunk és kirándulunk velük. De itt, ezen a szuperül felszerelt tanyán megtalálták a szórakozásukat. Íjászat, lengőteke, tollasozás, lovaglás, kerti sütögetés, kacsaetetés. Extra jól felszerelt a ház, a konyha és minden! Valóban kielégíti mindenki igényeit. Köszönjük a házigazda segítőkészségét, kedvességét. És sok áldást, örömet és sikert kívánunk mind az eperfás, mind a diófás tanya üzemeltetéséhez. Mindenkinek ajánlani fogjuk, és reméljük, mi is visszatérhetünk még! A Ling család Budapestről.” (2009.05.30.-06.01.)

„Három csodálatos napot töltöttünk itt. Aki igazi nyugalomra vágyik, azt itt megtalálja. A gyerekek is nagyszerűen érezték magukat. Élmény volt az állatbemutató, a sétakocsikázás. A Mórahalmi fürdő csodálatos. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a házigazdának, hogy ilyen szép környezetben pihenhettünk. Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk.” Bencsik család Békéscsabáról: Bencsik Zsolt, Bencsik Bence, Bencsik Melinda, Bencsik Enikő, Bencsik Beatrix (2009.05.22-24.)

„Igaz, csak két napot töltöttünk itt, de nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánljuk az Eperfás tanyát, aki igazi pihenésre vágyik. Reméljük lesz még lehetőségünk eljönni még egyszer. Köszönjük!” Kerekes Antal és családja (2009.05.20-22.)

„Bár csak nagyon rövid időt tölthettünk az Eperfás Tanyán, de nagy élmény volt! Dartsoztunk, íjaztunk, tekéztünk, fociztunk, röpiztünk, sétáltunk a jó levegőn, kacsákat itattunk és szaunáztunk. Őszintén szólva jobban éreztük magunkat itt, mint az Intercontinentalban J Ha tehetjük visszajövünk!!!… és természetesen másoknak is ajánlani fogjuk!!!” Boros család Debrecenből: Boros Zoltán, Boros Benjámin, Boros Judit, Boros Dani, Jázmin (2009.05.8-9.)

„Mi azért választottuk a tanyát szálláshelyül, mert voltunk városban és faluban is eleget, de tanyán még nem. Újszerű volt az élmény, mert ilyen csendet és nyugalmat nem sűrűn talál az ember a mindennapi rohanásban. Mindenünk megvolt, és jó lenne máskor is ellátogatni ide. Mindent köszönünk: Kántor Attila és Kántor Attiláné” (2009.05.04-07.)

„Köszönjük, hogy itt lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes volt a csend, az a nyugodtság és béke, amiben itt részünk lehetett. Különösen nagy élmény volt hűvös estéken a szaunában felmelegedni, majd nyugodtan elpihenni a kandalló tüze mellett. A gyerekek számára a lovak jelentették az örömet. Sokat íjjászkodtak, ugráltak a szalmabálákon. Jót kirándultunk a közeli Szegeden, gyönyörű volt a mórahalmi gyógyfürdő is. Az igazi pusztaromantikára vágyó ismerőseinknek meleg szívvel ajánljuk ezt a kis tanyát.       U.i.: Ez az a hely, ahol még az emberi értékek élnek, ahol a vendéget ismerősként fogadják. A táj és hely egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.” Somogyi és a Tóth család Mezőkövesdről. (2009.05.03.)

„Köszönjük ezt a csodás hosszú hétvégét, fenségesen éreztük magunkat. Nagy tollasozások, foci, szalonnasütés és séták után késő éjszakáig beszélgettünk, majd óriásit aludtunk. ☺ A mórahalmi termált mindenkinek ajánljuk és senki se hagyja ki a Kiskőrössy csárdát Szegeden!” A mielőbbi találkozás reményében. Mezei család és Sükösd család (2009.04.23-26.)

„Köszönjük, hogy itt lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat. A táj gyönyörű és tényleg ez a nyugalom szigete. Megetettük a kacsákat és csodáltuk a többi állatot. Sajnos a szaunát most nem tudtuk kipróbálni. Talán majd legközelebb!☺ Viszontlátásra!” Konrád és Barta család Veszprémből (2009.04.16-19.)

„Nagyon jól éreztük magunkat! Volt minden: lovaglás, szalonnasütés, szauna, begyújtottunk a kandallóba is. A faitaloknak nagy, nekünk csodálatos élmény volt. A szállás tökéletes, a vendéglátók kedvesek. A bizalmukat köszönjük. Már arról beszélgettünk, hogy visszatérünk! Mórahalom szép, rendezett a fürdő kellemes. Viszont látásra!” Nagy János és neje, Nagy Attila, Nagy Enikő, Gáspár Ádám (2009.04.11-13.)

”Nagyon jól éreztük magunkat, a tanya nagyon jól felszerelt, Győző nagyon kedves és készséges volt! A nagyobbik lányunk lovagolhatott, lovaskocsiztunk, bivalyokat néztünk és persze fürödtünk. Minden jót kívánunk a folytatáshoz, az új Diófás Tanyához! Köszönjük szépen!” Elvira, Valter, Lilla, Hanna (2009.04.08-11.)

„Köszönjük: Hajaga család Bugacról”. (2009.04.05.)

„Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt, a pihenni vágyók paradicsoma! A szállás színvonala kiváló! Gergely Ákos és Dankó Nanetta Villányból (2009.03.13-15.)

„Rendkívül jól éreztük magunkat, a kinti mínuszok ellenére nagyon kellemes, finom meleg volt bent. A tyúkok és kacsák jó fejek, kergettük őket egy kicsit! ☺ Köszönjük szépen! A viszontlátásra!” Tamás, György, Kriszti, Zsuzsa, Petike (2008.12.31. – 2009.01.03.)

„Kitűnően éreztük magunkat, jó a felszereltség, tökéletes a kikapcsolódás! Köszönjük”. Adrienn és Marks Prodanovic (2008. 11. 23.)

„Nagyon jól éreztük magunkat, jól felszerelt a ház, s ami leginkább tetszett, hogy nagyon ritkán találni olyan csendes helyet, mint ez. Köszönjük!” Tóth Katalin és Kovács Viktor (2008.11.)

„Sajnos, csak ez a rövid idő volt a miénk. Mi Ócsáról érkeztünk, a tanya igazi élmény lett nekünk. A fiúnk 33. szülinapját itt ünnepelte a család – kemencében sült csülök, burgonya és savanyú. Győző Úr! Sok jót tanulhattam magától. Köszönjük – a ház és belseje szuper. Reméljük sok pihenni vágyó ember talál itt felüdülést. Mi szerencsések voltunk, az időjárás a szebbik arcát mutatta. Sok szeretettel kívánunk jó egészséget és boldogságot a Házigazdáéknak!!! Viszontlátásra!” Temesfői Ede és Edéné Ica, Temesfői Attila és ifj. (5 éves) Attila (ifjú lovas). (2008. 08. 28. – 09. 01.)

„Már másodszor voltunk itt nyaralni, és újra felejthetetlen élményeket szereztünk. A ház melletti medencében jókat pancsoltunk, „vízicsatáztunk”. Kisfiúnk kipróbálta a lovaglást, amit otthon is folytatni szeretne. Nagyszerű volt ez a csend és nyugalom, csak ajánlani tudom mindenkinek.” Lódri család (2008. 08. 21-28.)

„Tíz nap nyugalom, csend! A városi embernek egy egészen más világ! A saját medence „megfizethetetlen”. Minden kényelmünk megvolt! Köszönjük!” Sopronból: Lukács, Nyári és Bujdosó család (2008. 08. 11-21.)

„Újabb három napot töltöttünk ebben a csodálatos környezetben, most már gyerekeink is velünk voltak. Nagyokat fociztak, tollasoztak, fürödtek a medencében. Jót nyársaltunk, és végre tényleg kipihenhettük magunkat. Biztos, hogy nem utoljára voltunk itt. „Wágner család Komlóról: Tünde, András, Csaba, Balázs (2008. 08. 07-09.)

„Pécs mellől Szentlőrincről érkeztünk, és első pillantásra beleszerettünk a környezetbe. Nagyon élveztük a szaunát a csendet, a medencét és a nyugalmat. A háznak jó volt a felszereltsége, minden elképzelésünket meg tudtuk valósítani (bográcsozás, íjászkodás, nyársalás…). Nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent: Gombás család. Bálint üzenete: A tanya nagyon szép, és ha felnövök, akkor meg fogom venni a tanyát.” (2008.08.02-07.)

„Dunaújvárosból érkeztünk ide, az Eperfás tanyára. Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy az időjárás nem volt kellemes. A lovaskocsikázás nagy élményt nyújtott. Élveztük a csendet, a nyugalmat, jó felfrissülés volt a városi zajtól és portól távol. Köszönjük ezt a csodálatos egy hetet.” Horváth család (2008.07.19-26.)

„Nagyon jól éreztük magunkat, a szauna, a medence és az óriási udvar nagy élményt nyújtott. A tulajdonos közvetlensége, segítőkészsége dicséretes! A ház felszereltsége minden igényünknek megfelelt. Ha nyugalomra vágyunk, lehet, hogy újra eljövünk!” Augusztin és Szabó család (2008. 08. 15-19.)

„Szekszárd mellől, Szálkáról jöttünk. Ez a vidék egy kicsit laposabb, ezért nagyon jó. A ház, az udvar, a környék remek. Vasárnap a fürdőben rettenet volt. Egyébként kellemes. Szerintem jövünk még.” Jámbor család (2008. 07.15.)

„Ahogy megérkeztünk a tanyára a kisfiam végig rohanta az egész tanyát. A pipiket mindennap meglátogatták a gyerekek, élvezték a csúszdázást, hintát, a nagyok pedig szívesen csobbantak a medencében. Mórahalom nagyon szép, rendezett, igazi kisváros. Mindennap láttunk vadon élő állatokat (gólyát, fácánt, nyuszit, őzet). A sétakocsikázást nagyon élveztük, szegény Lepke paci néha elgondolkodott továbbmenjen-e a „túlsúly” miatt. A fiúk eredményesen horgásztak a környéken. Nem csalódtunk, azt kaptuk, amire számítottunk. Nagyon pihentető, kellemes kikapcsolódást biztosított számunkra, reméljük máskor is eljutunk ide. Köszönjük!” Szűcs és Szakács család (2008. 07. 05-13.)

„Győrből érkeztünk 3 éves kislányunkkal. Szívünkbe zártuk a környéket és a tanyát, nagyon jól éreztük magunkat. Városi emberek lévén különösen élveztük a csendet és a nyugalmat, kislányunk, Virág a szomszédos tanyán végre megláthatta, hogy milyen egy igazi háztáji gazdaság, megismerhette a kisbocikat, teheneket, malackákat, pipiket stb., és Szandrával, Ricsivel felülhetett a szalmabála tetejére. Köszönjük a lovaskocsikázást is, nagyon klassz volt! Köszönjük a sok tippet és tanácsot a házigazdának!” Tóth-Kunos Család” (2008. 06. 29. – 07. 05.)

„Öt éjszakát töltöttünk az Eperfás Tanyán és nagyon jól éreztük magunkat. Főleg a gyerekek élvezték a medencét, homokozót, baromfi udvart. Köszönjük Lepkének is a fuvart, nagy élmény volt ☺. Remélem jövő nyáron megint jöhetünk! Gyárfás család” (2008. 06. 21-26.)

„Ezúttal 8 kellemes napot töltöttünk itt, ez volt az ötödik alkalom, hogy ezen a csodálatos tanyán pihentük ki magunkat. Az új medencét is ki tudtuk próbálni végre, remek volt. A sétakocsikázást nagyon élveztük, ezt legközelebb sem fogjuk kihagyni. A házigazdák kedvessége még kellemesebbé tette az itt létünket. Egy hét múlva újra itt vagyunk! Nagyon köszönjük! Zsuzsa és István” (2008. 06. 21.)

„Négy kellemes napot töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat, a környék csodálatos, a szállás kitűnő. Kipróbáltuk a mórahalmi fürdőt is, ami európai színvonalú, a város is nagyon tiszta, rendezett. Reméljük még visszajövünk ide! Köszönettel és üdvözlettel a Katics család, Szombathely.” (2008. 05.15.)

„Kedves Szántó Úr! Köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon tetszik a tanya. Mindennel elégedettek vagyunk, vissza fogunk jönni! Köszönettel és üdvözlettel: Olaszné Kati és Olasz Péter Budapestről.” (2008.05.03.)

„Budapest vonzáskörzetéből érkeztünk. A harmadik alkalmat töltjük ezen a tanyán, számunkra a csend, béke, nyugalom szigete. Végre van időnk egymással foglalkozni, amit a környezet szépsége és nyugalma garantál. Mindennel meg vagyunk elégedve, a házigazda vendégszeretete és bánásmódja is kiváló! Mindenkinek csak ajánlani és javasolni tudjuk! Köszönjük!!! (Vargáék, 2008. 04. 13.)

„Baranya megyéből, Komlóról érkeztünk. 3 napot töltöttünk ebben a csodálatos, nyugalmas, csendes környezetben. Nagyon tetszett a ház, az udvar, mindjárt le is foglaltuk a következő 3 napot, amikor gyermekeinkkel jövünk vissza. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!” (Wágner Csaba és Tünde, 2008. 04. 12.)

„Nagyon jó volt itt lenni! Megtiszteltetés az itt létem. Élveztem! Köszönök mindent Győző bácsi! Boldog Húsvétot! (2008. 03. 25.)

„Csókolom Győző bácsi, megint én vagyok, Weingartner Krisztián! Nagyon szépen köszönöm ezt az élményt is! Viszontlátásra!!!!” Utóirat: Kellemes húsvétot!!!!! (2008. 03. 25.)

„Szintén ugyanúgy tetszett a szállás, mint elsőre. Nagyon jól éreztem magamat, köszönöm, hogy itt lehettem!” (Tanács Renáta, 2008. 03. 23.)

„Köszönjük”’ A Fekete család Budapestről (2008. 03. 23.)

„Iszonyatosan jól éreztük magunkat! Sajnos ez most rövid volt, de majd még megismételjük! Az a csend és nyugalom, ami itt van, mindent megért! Nagyon köszüjük! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!” (Végh család és a többiek, 2008. 03. 21.)

„Siófokról érkeztünk, a hidegből a melegbe. Nagyon élveztük a csendet és a nyugalmat. Rengeteg nyulat és őzet láttunk. A fiúkat a fűtésrendszer varázsolta el, képesek voltak órákat üldögélni a kazán előtt. A kandallót is kipróbáltuk a meghitt hangulat miatt. Köszönjük, hogy jöhettünk.” (Bodó család, Szőke család, 2008. 01. 21.-30.)

„Ez a tanya nagyon szép! Ennél jobb élményt még nem éreztem. Egy csomó szuper dolgot csináltam. Ez volt az életem egyik legjobb hétvégéje. Voltak kutyák, macskák, tehenek, őzek, nyulak, kakasok és kacsák. Az egyik kutyát meg is simogattam. A macskát pedig fel is vettem. Pénteken és szombaton elmentünk fürdeni. Szerintem az egész nagyon jó volt. Köszönök mindent Győző bácsi! Csókolom!!!!! (Weingartner Krisztián, 2007.11.10.)

„Nagyon szép ez a ház! Sok dolgot tudtam csinálni. Örülök, hogy itt lehettem, máskor is el szeretnénk jönni ide!” (Niki, 2007.11.10.)

„Nagyon szép, igényes volt a ház. Boldog vagyok, hogy itt lehettem!” (Réka, 2007.11.10.)

„Kényelmes és nagyon jól felszerelt, békés és otthonos a tanya. Biztos, hogy ajánlani fogjuk másoknak is.” (Gyulavári család, 2007. 10. 26.-28.)

„Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk ezen a szép helyen. Külön kiemelném a nagyon kényelmes fekvőhelyeket és a gyönyörű szaunát, ami nagyon jó kikapcsolódást biztosított. Találkozunk még!” (Sugár család, 2007. 10. 20-23.)

„Nem gondoltuk volna, hogy vannak még ilyen helyek az országban, ahol az érintetlen környezet és a kényelmes szálláshely ilyen tökéletesen találkozik. Nagyon jól éreztük magunkat, visszajövünk!!! További sok sikert kívánunk a tanyának!’ (A Szula-család, 2007. 09. 01.-05.)

„Budakalászi baráti családként érkeztünk. Három pici gyermekkel nagyon szép napokat töltöttünk itt, nincs is kedvünk hazamenni! Igazi feltöltődés, nyugalom. A kocsikázás is nagyon szép élmény volt. A szállás nagyon otthonos és felszerelt. Biztosan visszajövünk és ajánljuk másoknak is.” (Szontágh Kinga, 2007. 08. 29. – 09. 01.)

„Dunaújvárosi poros, füstös levegőből érkeztünk ide az Eperfás-tanyára, ahol nagyon jól éreztük magunkat, kitűnő a felszereltség, príma a levegő. A szaunát nem tudtuk kipróbálni, ezért visszajövünk! Tehát kellemes itt minden!” (Berger és Csizmadia család, 2007. 08. 25-29.)

„Alsónyékről érkeztünk. Egy hetet töltöttünk itt 3 gyermekünkkel. Nagyon tetszett nekik a nagy udvar és a környezet. A sétakocsikázás felejthetetlen élmény volt számunkra. A tanya felszereltségének szintjét csak emeli, hogy a legapróbb gyermekekre is gondoltatok (amit külön is köszönünk). Volt alkalmunk néhány mondatot beszélgetni, amiben terveidről is beszéltél. Mi kívánunk hozzájuk erőt, kitartást, és sok szerencsét. Köszönet mindenért, biztosan találkozunk még.” (Gáll család, 2007. 08. 24.)

„Tolna megyéből, Alsónyékről látogattunk el Mórahalomra, az Eperfás Tanya már másodszor volt a szálláshelyünk. Most is nagyon jól éreztük magunkat, és biztosan ellátogatunk ide télen is (hogy kipróbáljuk a kandallókat), és nyáron is (hogy fürödjünk az új medencében). Már sokan írták és úgy is tudja mindenki, a tanya milyen szépen rendben van tartva. Köszönet Győzőnek és családjának figyelmességükért, amiért minden apróságra figyelnek és igyekeznek vendégeik kényelméért mindent megtenni.” (Kovács Anita, Adorján Mihály, 2007. 08. 20.)

„Dunaújvárosból jöttünk. Tetszett a tanya, és a környék. Csodálatos a tiszta levegő, és a csend. A szállás nagyon tiszta és kiválóan felszerelt. Nagyon jól éreztük magunkat itt.” (Lódri család, 2007. 08. 17.)

„Lébényből és Tapolcáról jöttünk. Tetszett a szállás, jól felszerelt. Szép a környék. Aranyos a Morzsi. A szobák tiszták, nagyon kényelmesek. Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csendes környezetben. Jövőre is jövünk!” (Halász család és Eszti, 2007. 08. 08.)

„Budapestről érkeztünk a nagyváros zajából és melegéből. A tanya komfortjával nagyon elégedettek voltunk. A környék szép, nagy kirándulásokat lehet tenni. Kipihenten, élményekkel gazdagon megyünk haza.” (Módos család, 2007. 08. 03.)

„Tolna és Pest megyéből érkeztünk. Igaz nagyon rövid volt itt tartózkodásunk, de kipihenve, jókedvvel távozunk. A tanya nagyon tiszta, rendes, a házigazdák kedvesek. Morzsa kutya pedig tündéri. A fürdő szuper, a Varga csárdát aki csak teheti, kerülje el!!! Biztosan visszajövünk még!” (Benedek és Geiger család, 2007.07.28.)

„Mi Baranya megyéből, Újmohácsról érkeztünk: Jani, Marika, Fruzsina, Brigitta, Peti. Nagyon jól éreztük magunkat a fürdőben, és ami főként nagyszerű volt, a tanya és környezete, és említésre méltó a Házigazda vendégfogadása. Csodás volt ez a pár nap, köszönjük.” (Makk család, 2007. 07. 24.)

„Mi Tolna megyéből, Cikóról és Bonyhádról érkeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a tanya felszereltsége és gyönyörű a strand. Köszönünk mindent, Antalék és Jánosék.” (2007. 07. 22.)

„A város zajából érkeztünk ide, erre a kis nyugodt helyre. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás felszereltsége és a házigazda közvetlensége nagyon tetszett számunkra. Köszönjük a szíves vendéglátást!” (Zoli és Brigitta, 2007. 07. 16-17)

„Mi is az Alföldről érkeztünk, de ennek ellenére tartogatott számunkra kellemes meglepetéseket az Eperfás tanya! Köszönjük a szíves kiszolgálást és a tökéletes felszereltséget! Személy szerint, mi 5 ’napraforgót’ ítélnénk meg!” Köszönettel: Mikó család, 2007. 07.15.

„Fehérvárról érkeztünk, emlékezetes nyaralás ez számunkra – hiszen 6 hónapos szobakutyánk itt lett szobatiszta, kislányunk pedig itt látott először életében igazi baromfiudvart. Nem utolsósorban a táj és a ház szépsége és kényelme is magával ragadott bennünket! Közhellyel élve minden tökéletes, már csak egy hiba van – hogy nem a sajátunk!” (Csider család, 2007. 07.08.)

„Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű a hely és a környezet. Jó a szállás felszereltsége. És a legfontosabb, hogy imádjuk a Morzsit!” (Gere család, 2007. 07. 01.”

„Csodálatos, kényelmes ház, megnyugtató és csöndes. Mórahalom szép kis város. Szeretnénk visszajönni egy nap. Köszönjük!” (Budd Family, 2007. 06-17-23.)