A Lumax Pro hu miatt nem probléma többé, hogy messze a szaküzlet

Tanyán élni sok szempontból nagyon jó dolog, viszont azért természetesen sok kellemetlenséget okozó helyzet is van. A tanyán való munkavégzéshez például elengedhetetlen, hogy legyen olyan munkaruhánk, amiben bármilyen körülmények között (pl. nagy esőben, sárban, magas hóban stb.) is tudunk dolgozni. Ezen kívül pedig egyéb munkavédelmi eszközök is jól jönnek: kesztyű nélkül pl. szinte egyáltalán nem lehet meglenni.

Ilyen eszközöket viszont leginkább munkaruházati szaküzletekben lehet szerezni. Persze néhány cuccot a falusi boltban is meg lehet kapni, de ott a készlet véges, és általában pont az nincs, amire szükség van. A szaküzlet viszont messze van, így eddig legalább fél napot rá kellett szánnom arra, hogy elautózzak oda és vissza.

Nemrég azonban kaptam egy tippet, aminek hála ez a dolog a jövőben remélhetőleg megoldódik. Az egyik ismerősöm a Lumax Pro hu munkavédelmi szaküzletet ajánlotta.

Munkaruházat rendelése az otthon kényelméből, házhoz szállítással

A Lumax Pro hu munkavédelmi szaküzlet kínálatából az interneten keresztül vásárolhatunk, otthonunk kényelméből. A megrendelt termékeket pedig természetesen házhoz is szállítják. Ez hatalmas segítség azoknak, akiknek problémát okoz az, hogy a legközelebbi szaküzlet is nagyon messze van, illetve azoknak is, akik azért nem jutnak el munkaruházati üzletbe, mert az munkaidőben van nyitva, amikor ők is dolgoznak.

Az üzletből ráadásul mindent megkaphatunk ami csak a munkaruhához tartozik. Széles kínálatuk van különböző munkacipőkből, illetve munkaruházati (és munkavédelmi ruházati) cikkekből a nadrágtól a kabátig. A termékek között egészen egyszerű, a tanyán való munkavégzéshez pont megfelelő darabok is vannak, de az üzlet ki tud elégíteni olyan speciális igényeket is, mint a lángálló munkavédelmi ruha.

A ruhadarabok mellett pedig egyéb védőfelszereléseket is beszerezhetünk a webáruházból. A sisakoktól a munkavédelmi kesztyűkön keresztül a különböző szemeket, füleket és légzőszerveket védő eszközökig minden munkavédelmi eszközt megtalálunk itt. Továbbá olyan kiegészítőket is vásárolhatunk, melyek nem kifejezetten a munkavédelemhez kapcsolódnak, de segítik a munkavégzést. Ilyen termékek pl. a fejlámpák és elsősegélynyújtáshoz szükséges felszerelések.

A Lumax Pro hu tisztában van vele, hogy ha munkavédelemről van szó, sok esetben a márka sem mindegy. Ezért külön menüpontban tünteti fel azt, hogy milyen márkájú termékeket forgalmaz a cég, hogy még azelőtt utánajárhass ennek, mielőtt elkezdenél a termékek között nézelődni.

A házhoz szállítást a cég a GLS futárszolgálat segítségével végzi. A kiszállítás ára annak függvényében kerül megállapításra, hogy mekkora az általunk rendelt csomag súlya, illetve előre utalásos vagy utánvétes fizetésmódot választottunk a költségek rendelésére. A házhoz szállításhoz szükséges minimum rendelési érték az áruházban ötezer forint.

A Lumax Pro hu a COVID elleni védekezésben is segít

A tanya számunkra teljes mértékben megélhetés. Ebben viszont az is benne van, hogy néhány általunk nem használt, teljesen felújított helyiséget bérbe adunk azoknak, akik elvonulnának egy kicsit a világtól.

Emiatt az utóbbi időben szükség lett arra is, hogy bevezessünk néhány COVID-19 miatti óvintézkedést. Amikor a Lumax Pro hu oldalon nézelődtem, örömmel láttam, hogy a szaküzlet a világjárvány elleni hatékony védekezésben is segít. Az oldalon az ehhez köthető termékeket önálló, piros színű betűkkel kiemelt menüpont tartalmazza. Különösen jó hír, hogy a termékkínálat nem csak olyan manapság szinte bárhonnan beszerezhető termékeket tartalmaz, mint a maszkok és a kesztyűk, hanem vásárolhatunk automata kézfertőtlenítő adagoló készüléket falra szerelhető, és saját lábon álló kivitelezésben. Kaphatunk megbízható és hatékony kézfertőtlenítő gélt. Illetve akár koronavírus fertőzést kimutató gyorstesztet is virtuális kosarunkba dobhatunk.

A Lumax Pro hu tehát egy remek online munkavédelmi szaküzlet, ahonnan minden szükséges ruhadarabot és felszerelést könnyűszerrel beszerezhetünk. Ha munkaruhát rendelnél, vagy érdekelne egy biztonságos munkavédelemmel foglalkozó blog, mindenképpen érdemes felkeresned a cég oldalát.