A megfelelő szállás kiválasztása több szempontból is fontos lehet

Ha kirándulni megyünk és szállást kell foglalni, akkor alaposan utána szoktam nézni a kiszemelt pihenőhely értékeléseinek, az elhelyezkedésének, a tisztaságának, és annak is, hogy mennyire népszerű a hely. Én ugyanis nagyon kedvelem azokat a helyeket, ahol többen meg szoktak fordulni. Hiszen, ha valahová kevesen járnak, akkor az lehet azért is, mert valami nem stimmel a hellyel.

A legutóbbi szálláshelyünk több okból kifolyólag is tökéletesnek bizonyult. Először is nagyon komfortos volt, az ágy eszméletlen kényelmes volt, és az ételek is finomak voltak. A másik ok pedig az, hogy az itt dolgozóktól szereztem tudomást a Gross Office csapatáról.

A kirándulást megelőző napokban már keresgéltem olyan cégek után, akik foglalkoznak a betéti társaság alapítása témával, de egyik sem bizonyult elég részletesnek. Az ő oldalukon olyan részletes tájékoztatást találtam, amire nem is számítottam. Miután minden fontos információt elolvastam a honlapon, utána szinte az összes lényeges dolgot megtudtam a betéti társaság alapításával kapcsolatban.

Majd miután a szükséges információt megtudtam ebben a témában, jött a következő, ami nem volt más, mint a kft alapítás, majd ezt követte a cégalapítás és cégmódosítás, majd a székhelyszolgáltatás.

A Gross Office oldalán nemcsak informálódni tudunk, de a székhelyszolgáltatásukat is igénybe vehetjük. Ezért az oldalukra látogatóknak nemcsak infókkal segítenek, de egy remek szolgáltatással is.

Mire jó a székhelyszolgáltatás?

Vállalkozóként, ha nem szeretnél a székhelyed feladataival foglalkozni, és el szeretnéd kerülni az esetleges figyelmetlenségekből adódó kellemetlenségeket, akkor a székhelyszolgáltatás számodra is nagyszerű választás lehet.

A Gross Office csapata minden olyan feladatot átvállal tőled, amit csak tudnak. Meghatalmazással minden hivatalos küldeményt átvesznek és kézbesítenek a részedre. Ennek köszönhetően nem kell állandóan elérhetőnek lenned a székhelyen, és a postán sem kell ácsorognod. Illetve az elkallódott levelek miatt sem kell aggódnod.

A Gross Office csapata egyetlen egy levelet sem hagy figyelmen kívül. Nagyon jól tudják, hogy a hatóságok a hivatalos leveleket komolyan veszik, és még büntetés is járhat az át nem vett levelek miatt, vagy a levélben meghatározott határidő elmulasztása miatt. Ha a Gross Office csapatával dolgozol együtt, akkor ilyen kellemetlenség téged nem érhet.

A székhelyszolgáltatás keretén belül a székhelyre kihelyezik a cégtáblát és biztosítják számodra az üzleti címet is.

Ha szükséged lenne rá, akkor küldeményőrzést és irattárolást is vállalnak.

Amennyiben IPA mentes székhelyet szeretnél, akkor ebben az esetben is tudnak neked segíteni. Az iparűzési adó mentes székhellyel akár milliókat is megspórolhatsz, ezért ha nem rendelkezel a székhelyeden kívül más telephellyel, akkor érdemes lehet átgondolni, hogy számodra megéri-e az IPA mentes székhely.

Ha már van székhelyed, de szívesen igénybe vennéd a Gross Office székhelyszolgáltatását, akkor ennek semmi akadálya. A székhelyet bármikor meg lehet változtatni, még különösebb indok sem kell hozzá.

Viszont, ha ezt a szolgáltatásukat nem szeretnéd igénybe venni, mert nagyon jól megoldod a székhelyed feladatait, de szívesen bővítenéd a tudásodat a következő témakörökben: cégalapítás, cégjegyzék, járulékok, cégmódosítás, akkor a Gross Office blog oldalán ezekben a témákban nagyon sok érdekes cikket elolvashatsz.

Ha velük együtt dolgozol, akkor csalódás biztos nem fog érni. Hiszen nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, lelkiismeretesen végzik a munkájuk és még ügyfélközpontúan is gondolkoznak.

Látogass el a weboldalukra, ismerd meg őket jobban, és ha úgy látod jónak, akkor vágjatok bele a közös munkába mielőbb!