A tanyán bio tisztítószer, a munkahelyemen takarítógép bérlés

Két éve költöztünk tanyára a párommal, de én magam még mindig Szolnokon dolgozom. A motivációnk az volt, hogy egy másik régi épületet, ami az igényeinkre szabottan már szépen kipofozott, otthonunkat jelentő tanyánkhoz közel található, szintén felújítsunk. És aztán pedig szálláshelyet csináljunk belőle.

De mi, amolyan új lakók vagyunk ám a tanyavilágban… Mi azért választottuk ezt, mert simán csak tetszett ez az életforma, és kapcsolódik hozzá egy rakás egyéb elhivatottságunk is még. Például az, hogy kizárólag bio tisztítószereket alkalmazunk a takarítási munkák során. Ez azért nagy kontraszt, mert a munkahelyemen (ami egy relatíve nagy vállalat üzemcsarnoka), pedig odáig jutottunk, hogy a takarítógép bérlés is elengedhetetlen már. Be is szúrtam a linket, hogy ezt miképp tesszük.

A munkahelyen már elképzelhetetlen a kézzel, partvissal való takarítás, épp a másik végletbe csúsztunk át, de akkor azonnal megmentett minket, hogy megtaláltuk a Greenway Magyarország takarítógép bérlési lehetőségét. Elismerem, hogy vannak olyan modern, praktikus és lenyűgöző dolgok, amik a háttérbe szorítják az “újtanyasi gondolkodásomat”! A Greenway fantasztikusan lendületes koncepcióval, és nagyon komoly gépparkkal teszi XXI. századivá a nagyüzemi takarítás műfaját.

Olyan könnyű igénybe venni ilyen elképesztő szolgáltatást, ahogy én nem is gondoltam volna, és tényleg hozzájuthatunk olyan komoly gépekhez is, melyeket én korábban csak a közszolgáltató munkavégzése közben láttam. De mint az oldalról, a greenwaykft.hu-ról kiderült, a magánszektor óriásai közt is sokaknak ők szolgáltatnak. Ők látják el takarítógépekkel mondjuk az Audit, vagy az Ikeát. Nincs már szükség arra, hogy valaki akkora céggé kell váljon, hogy meg tudjon vásárolni ilyen drága takarítógépeket, hanem még ők, az említettek is csak bérlik ezeket.

Ráülős porszívók, hatalmas seprőgépek – még ilyenek is elérhetők a bérleti kínálatban!

A weboldalon könnyű eligazodni pont úgy, ahogy az egész bérlési folyamat is könnyen átlátható és levezényelhető. Amennyiben bérlünk tőlük, és hirtelen egy másik típusú eszközre van szükségünk, még cserélhetünk is – már csak ezért is megéri a takarítógép bérlés ahelyett, hogy megvásárolna egy cég egy ilyen nagyértékű eszközt.

Szóval a weboldalon efféle menüpontokat látunk, mint “Bérlés” és “Full service”, majd jön a “Bérelhető gépek” menüpontban azok bemutatása, és “Referenciák”, majd “Elérhetőségek”. Tényleg nem bonyolult itt semmi, az idő nagy részét elég ha ráfordítjuk az eszközspecifikációk alapos átnézésre, hogy kiválasszuk, milyen gép elégíti ki biztosan a mi takarítási igényeinket, mert nekik mindenre van tökéletes megoldásuk. Hatalmas a választék, de mint mondtam, menetközben cserélhetünk is esetleg egy másmilyen gépre, bármikor.

Én igazán nem vetem el a nagy léptékű fejlődést bizonyos területeken, főleg, amikor ennyire elégedett vagyok valamivel, mint amit a Greenway a cégünknek nyújtott. Közelről láttam, hogy ez igazán megéri sőt, így, hogy bérlésről van szó, nem pedig óriásberuházásokról, azt kell mondanom, hogy messze ez még az okosabb megoldás!