A vidéki elvonulás jó dolog, de még jobb, ha van működő vizesblokk is

A párommal, Dáviddal nem olyan rég elmentünk egy kis nyaralásra, s mivel rengeteget dolgoztunk és stresszeltünk az utóbbi hónapokban valami egészen nyugodt helyre szerettünk volna menni, de lehetőleg nem túl messzire. Így esett a választásunk egy Pest megyében található, egészen aprócska és nem túl népszerű falura, ami azonban csodás környezetben, festői dombok ölelésében helyezkedik el.

A szállás, amit választottunk, egészen puritán kis apartman volt, gyakorlatilag egy nagyobb ház egyetlen melléképületkéje. Egy szoba volt csak benne és egy apró fürdő, viszont a bejáratnál tágas, lugasos terasz volt kiépítve. A teraszon túl még egy csodás kis gyümölcsös is volt, és a házigazda azt mondta, hogy akár ehetünk is a fákról.

Csodásan indult tehát a nyaralás, azonban a második nap reggelén már jöttek is a nehézségek. Teljesen el volt dugulva a WC, és a zuhanylefolyó sem működött. A házinéni végtelenül kedves volt, de láttuk, hogy kissé tanácstalan, nem tudja, kit is kéne hívni, azt mondta, várjuk meg inkább a férjét.

Azonban a párom mondta neki, hogy náluk a cégnél nemrég pont ilyen munkát kellett végezni, és minden a legnagyobb rendben ment. Ekkor pont betoppant a néni harmincas unokája, Gábor is, és bekapcsolódott a beszélgetésbe. Amikor a párom megmutatta neki a vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalt, rövid görgetés és olvasgatás után már ő is azt mondta, hogy rendben, hívjuk őket, mert a legutóbbi szerelőkkel nem voltak elégedettek.

Nagyon tetszett neki az egyszerű, jól átlátható weboldal, a széleskörű kompetencia és persze a képzett szakemberi gárda garantálása.

Fel is hívtuk őket, és bő háromnegyed óra múlva már ott is voltak. Gyorsan dolgoztak és szakszerűen, Gábor pedig olyannyira elégedett volt az elvégzett munkával, hogy elhatározta, hogy a közeljövőben egyéb munkákat is velük fog csináltatni, úgyhogy a vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalt átküldte a nagyapjának is.

Délután, amikor megérkezett a nagypapa, átkopogott hozzánk is, és elnézést kért ő is a kellemetlenségért, illetve megköszönte Dávidnak a tippet. Azt mondta, átnézte az oldalukat, és hogy bizony a harminc év tapasztalat az harminc év tapasztalat, nincs mese. Hát igen, mondta Dávid, és a gyümölcsösről kérdezte a férfit. Hát, kedves Dávid, válaszolta ő, a gyümölcsös is azért olyan szép, mert én már vagy 25 éve foglalkozok a gyümölcsfák ültetésének és gondozásának a tudományával. Erre összenevettünk, és hála a tapasztalt szakembereknek az elkövetkező öt nap is már csak nevetéssel és gondtalan pihenéssel telt.