Az e-tanusitas.eu tanyára is ki jön, ha arra van szükség!

Az e-tanusitas.eu oldal egy energetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozó cég honlapja. Amikor nekünk energetikai tanúsítvány kiállítására volt szükségünk, akkor mi ezzel az e-tanusitas.eu oldallal csináltattuk meg.

Egy pályázaton való részvételhez volt szükség ennek a tanúsítványnak a kiállítására. Ez a tanúsítvány ugyanis azt mutatja meg, hogy az AA+ és CC közötti kategóriák melyikébe esik az ingatlanunk az energiafelhasználásától függően. Ez azt jelenti, hogy megnézik, mennyire korszerű például a fűtésünk, hogy mennyire jó a ház hőszigetelése és hogy mennyire hatékony illetve korszerű a vízmelegítésünk itthon.

Ezeknek a tényezőknek a vizsgálatát követően 24 órán belül elkészítik és futárszolgálattal ki is szállítják az elkészült energetikai tanúsítványt, ami megmondja, hogy mennyire kedvező a lakásunk energiafelhasználása.

Ebben a cégben az a jó, hogy sok más céggel ellentétben ők vidékre is eljönnek. Mindegy, mennyire van messze a ház a központjuktól, nem hitegetnek, hanem tartják magukat a megbeszéltekhez. Volt egy másik cég, akikkel többször is megbeszéltünk egy időpontot, amikor a személyes felmérést megejthettük volna, de egyszer sem jöttek el. Nem csoda, nagyon messze vagyunk a központjuktól.

Velük ellentétben az e-tanusitas.eu teljesen megbízható, ők pontosan akkor jöttek, amikor megbeszéltük, minden gördülékenyen zajlott és az áraik is sokkal kedvezőbbek voltak. Szerencsénk is volt velük, mert itt nem kell plusz pénzt fizetni a gyorsaságért, ahogyan írtam, 24 órán belül már a kezünkben is volt a tanúsítvány, amivel mehettünk is leadni a pályázatot.

A tanyák korszerűsítésére több pályázat is létezik, de mindnek komoly feltételei vannak, ezért örültünk, mikor egy nap után megkaptuk a tanúsítványt, amivel még időben nevezni is tudtunk a pályázaton.

Aki éppen energetikai tanúsítványt szeretne, annak ajánlom az e-tanusitas.eu oldalt, mert nem csak a fővárosban, hanem vidéken is dolgoznak, nem kell rájuk sokat várni, és tartják magukat a megbeszéltekhez. Az áraik is kifejezetten kedvezők, teljesen meg voltunk elégedve a munkájukkal.

A házunk sajnos nem valami korszerű, nem kaptunk jó besorolást, de remélhetőleg a pályázat, amire jelentkeztünk, majd segít benne, hogy később egy jobb besorolást kapjunk, Igaz, hogy 10 évig jó ez a tanúsítvány, de nagyobb, energetikai területet is érintő változtatások esetén érdemes újracsináltatni, hogy később is aktuális maradjon.