Az egyetlen dolog, ami hiányzott a tanyasi szállásról

Találtunk egy kiváló helyet a hosszúhétvégére, a teljesen autentikus vidéki környezet megteremtése céljából, a nyaralásunkra. Egy tanyasi szállást, ahol kakaskukorékolásra kelhettünk és fáról szedett gyümölcsöket reggelizhettünk, amiket mi magunk csipegettünk le reggeli előtt. Nagyon jól sikerült így a kis kikapcsolódásunk. Amolyan elő- vagy mininyaralás volt, amivel jó volt elindítani a “szezont”.

Kár, hogy pont a második napon már be is tört a telefonom kijelzője, így egyvalami hiányzott csak végig a közelből, onnan a szerethető, romantikus “istenhátamögül”, egy jó Xiaomi szerviz.

Őszintén szólva, amíg meg nem találtam az lcdfix.hu-t, nem is hittem benne, hogy ezt valaki így meg tudja majd csinálni. Mondjuk azt sem hittem, hogy leszek ilyen béna, hogy ekkora kárt okozok a telefonomban… De nekik aztán ment a dolog, szerencsére tök simán. “Kijelző csere egy órán belül” – hát el sem hittem ezeket a szlogeneket tényleg. Pedig igaznak bizonyultak utólag, nagyon is. “LCD FIX a kijelző specialista” – hirdetik, és tényleg megérdemlik ezt a címet. Hibátlan munkavégzés, szaktudásban elmélyült hozzáállás és mégis gyorsan végeznek mindenféle speciális javítást, de még karbantartást is a XI. kerületben. Egy nagy bevásárlóközpontban, ahol igazán nem nehéz elütni azt a rövid időt, amíg a telefonunkat is megszerelik. A legtöbben ezt is szokták csinálni… Vásárolnak, és addig náluk hagyják a készüléket.

Sokat írnak a weboldalukon arról, hogy a szolgáltatásaik mellett mit kell még tudni róluk, igyekeznek mindenben segíteni a hozzájuk való eljutást és még azt a rövid átfutási időt is könnyebben és észszerűbben felhasználni, amit a javíttatásra kell fordítanunk. Megismertetnek minket még az olyan extra szolgáltatások mikéntjével is, mint a használt, hibás telefonok felvásárlása, készülékfelújítás, biztosítási ügyintézéshez szükséges árajánlat készítés, illetve céges flották javítása. Ez alapján azt képzelem, rengeteg készülék futhat át a kezeik közt egy nap. Pláne egy hónap alatt… Azt hiszem, még a cégemnél is, ahol dolgozom, javasolni fogom, hogy kössünk velük szerződést, ha lehet. Mert ott aztán gyakran esnek, törnek a telefonok, plusz sok van belőlük.

A márkafüggetlenségük természetesen magában foglalja, hogy mindenféle márkára kiterjed a figyelmük. Elsősorban persze a legnépszerűbbekre, amelyekből a legtöbb található Magyarországon a felhasználók kezében és zsebeiben. Szóval hozzájuk valóban tömegek járhatnak javíttatni.

A Xiaomi szerviz menüpont alatt láthatjuk, mely készüléktípusok vannak a fókuszukban a márkán belül. És mindenre komoly, az ő megfogalmazásuk szerint: VALÓDI garancia jár náluk. Külön időpontfoglalásra nincs is szükség, mert komoly kapacitással bírnak ezek szerint. (Persze, gondolom, hogy másképp lehet ez céges flottás dolgoknál, de ennek még nem néztem utána.) Szerencsére nemcsak hétköznap, hanem még hétvégén is, sőt azon belül egészen sokáig nyitva vannak! Ahogy az a “plázás létéből” egyenesen következik.

Árulnak kiegészítőket is, mint amilyenek a telefontokok. Komplex szemlélet: ha már egyszer pórul jártunk, tanuljunk belőle! Legközelebb óvjuk már előzetesen a készüléket és ők ebben is segítenek! Ezen kívül árulnak töltőadaptereket, olyan üvegfóliákat, amiket magunk is felhelyezhetünk a telefonra, de ami tényleg nagyon megnyugtató: a szervizszolgáltatásuk széleskörű és nagyon gyors! Ha nem lettünk volna mi is épp a világ végén, hanem a közelükben nyaraltunk volna, akkor a telefon alig vonódott volna ki egy rövid időre a baleset miatt a “forgalomból”.

Na de nem panaszkodom, a nyaralásunk ettől még szuper volt! De ez azért a városok és plázák igazi előnye: ha figyelmesen jár-kel az ember, mindig rálel valami kis gyöngyszemre. Valami olyan szolgáltatásra, ami kis túlzással életmentő lehet, ami különlegesen hasznos, és ezt én az Alleeban találtam meg! LCD FIX a gyorsaságért és a telefon mindenkori, tartós használatáért!