Csiga krém, ami nem csak a vidéki tanyákon terem

Ha azt mondom, hogy csiga krém, akkor mire gondoltok? Esetleg arra, hogy elmentek egy vidéki tanyára, ahol összeszedtek pár csiguszt és direktben használjátok őket szépészeti célokra? Vagy azt azért nehéz elképzelni, hogy élő csigák mászkáljanak az arcotokon? Nekem egy kicsit nehéz lenne, pedig egy igazi vidéki tanyán aztán sok népi bölcsességet tud ellesni az ember.

Én is jártam nemrég egy kedves vidéki szálláson, ahol meséltek mindenféle népi intelmet és szokást. Sok más egyéb mellett itt hallottam arról, hogy a csiganyálat minden arcápolási célokra használták régen az emberek, és csak utána csodálkoztam rá igazán arra is, hogy ennek mekkora reneszánsza van ma is. A Florence Bio-ról is ezzel kapcsolatban hallottam most először, de azt hiszem, hogy nem utoljára.

A csiga krém egy igazi csodaszer, ami a szuper összetevőknek köszönhetően olyan összetett, jótékony hatással van az arcbőrre, amit egyébként több más krém együttes használatával lehetne csak elérni. Ráadásul minden teljesen bio, rendelkeznek ezzel a tanúsítvánnyal és ennek megfelelően minden alapanyaguk teljesen természetes. Tehát aki kifejezetten a népi hagyományoknak megfelelő terméket szeretne használni a bőre egészségére, annak ez egy jó opció.

Ez a csiga krém tényleg egyszerre jó mindenre. Egyrészt, a napfoltokat, vagy sebeket és hegeket nagyon hatékonyan tudja halványítani, ahogyan a bőrpírral és a pattanásokkal is elbánik. Mindeközben pedig abban is tud segíteni, hogy hámlassza az arcot, majd egy másik összetevőjének köszönhetően a hidratálást is rá lehet bízni erre a termékre. Hogy mi az, ami konkrétan működik ebben a krémben? Hát egyrészt a nagy koncentrációjú csiganyál, ez a szíve-lelke ennek a terméknek és mindent e köré építettek be az összetevők közé. Így került a listára a hialuronsav, az aloe vera és shea vaj is, ahogyan a goji bogyó, az argán olaj és a damaszkuszi rózsavíz is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy ez a termék ennyire hatásos lehessen.

Ha egy kicsit az anyagiakról szeretnék beszélni, akkor azt tudom elmondani, hogy 9900 forintba kerül most a 100 ml-es csiga krém, viszont van egy olyan akciós lehetőség, hogyha a hírlevélre feliratkozik valaki, akkor 10% kedvezményt kaphat az első vásárlásból. Ami még ehhez hozzátartozik, hogy 13 000 forint felett van ingyenes házhoz szállítás, alatta 1490 forintért tudják kihozni a megrendelt termékeket. Éppen ezért szerintem érdemes nem csak a csiga krémet megrendelni, hanem akár még hozzá 1-2 kiegészítő terméket, amik szintén nagyon sokat tudnak abban segíteni, hogy az arcbőrünk egészséges legyen. De ha esetleg mégsem tetszik a termék, akkor sincs gond, mert a Florence Bio 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal. Szerintem minél előbb próbáljátok ki a csiga krém jótékony hatását, ebben a hideg időben meg aztán pláne!