Egy tanyán töltöttük a hetet, és beleszerettünk a motorozásba

Kinek ne lenne szüksége egy kis kikapcsolódásra a fárasztó hétköznapok után? Nekem szent meggyőződésem, hogy ha az ember kiszakad egy kicsit a nyüzsgő világ forgatagából, azonnal visszanyeri az energiáját, és lehetősége lesz feltöltődni.

Mi éppen ezért döntöttünk úgy néhány barátommal, hogy szeptemberben egy hetet a lehető legtávolabb töltünk a várostól, a szennyezett levegőtől, a forgalom zajától és persze a munkahelyi stressztől. Kinéztünk magunknak egy tanyát az Alföldön, amelyet aztán ki is béreltünk arra a hétre.

Régen éreztem már magamat annyira felszabadultnak és boldognak, mint azon a tanyán. Minden napunkat a természetben töltöttük, állatok és növények között, segítettünk a tanyasi munkálatokban a vendéglátóinknak, illetve hatalmas sétákat tettünk a környező erdőben.

Az egyik legnagyobb élményt az jelentette mindannyiunk számára, amikor a házigazdánk motoros leckéket adott nekünk a tanyán belül. Én még sohasem ültem motoron, de hamar beleszerettem ebbe a járműbe, és elhatároztam, hogy meg fogom szerezni a motoros jogosítványt.

Szerencsére hasznos tanácsokkal is elláttak minket a motorozással kapcsolatban. Megtudtam például, hogy csakis a motortire.hu oldalon érdemes motorgumikat vásárolni, és a házigazdánk azt is kifejtette, hogy miért.

A MotorTire egy olyan cég, amely új és használt motorgumik eladásával is foglalkozik, ráadásul hatalmas választékkal rendelkezik. Emellett elmondható róla, hogy kiváló minőségű termékeket forgalmaz, illetve hogy mindezt kiemelkedően kedvező áron teszi.

Mióta alaposabban is átböngésztem a motortire.hu oldalt, az első gondolat, ami eszembe jut ezzel a webshoppal kapcsolatban, az a következő: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Ebben a webáruházban ugyanis valóban minden motorgumi típus megtalálható, rengeteg esetben pedig akciókat is elcsíphetünk a MotorTire oldalán.

Ha például vetünk egy pillantást a weboldal bal szélére, rögtön láthatjuk, hogy minden motorgumi kategóriában találni fogunk gumikat ebben a webshopban. Legyen szó sport, robogó, moped, chopper, utcai vagy túra motorgumiról, a motortire.hu minden esetben elérhetővé teszi számunkra a megfelelő darabokat.

Az oldal jobb szélén láthatjuk azt is, hogy milyen sokfajta járműre találhatunk gumit a MotorTire segítségével. Bármilyen márkájú motort vezetünk is – Suzuki, Kawasaki, Honda vagy éppen Yamaha –, a motortire.hu oldalán hatalmas választékban tudunk válogatni a gumik közül akármilyen járgányra.

Amennyiben fel szeretnénk gyorsítani a keresést, érdemes kihasználni a lap tetején elhelyezett motorgumi kereső által nyújtott lehetőségeket. Nem kell mást tennünk, mint megadni a szükséges adatokat a keresett motorgumival kapcsolatban (magasság, szélesség, átmérő, kategória, márka), és máris a szemünk elé tárul minden olyan gumi, amely megfelel az igényeinknek.

Amikor azt mondtam, hogy az első gondolatom az oldallal kapcsolatban a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire”, nem vicceltem, ugyanis ez a webshop valóban a kedvező áraival keltette fel leginkább a figyelmemet. Aki szemfüles, az elcsípheti az oldalon hirdetett páros akciókat is!

Nagyon szimpatikusnak tartom a motortire.hu-t illetően, hogy csakis elismert gyártók minőségi termékeit forgalmazza. Bármikor nyugodt szívvel vásárolnék Dunlop, Michelin vagy Continental típusú motorgumikat, és most lehetőségem van mindezt egy helyen megtenni a MotorTire jóvoltából.

A motortire.hu azonban koránt sem csak motorgumik árusításával, hanem azok javításával is foglalkozik. Sőt, motorok és robogók szerelését is vállalják! Ahhoz, hogy igénybe vegyük ezt a szolgáltatást, nem kell mást tennünk, mint időpontot foglalni az online felületükön. Mivel a weboldalon hasznos információkat is találunk azzal kapcsolatban, hogy milyen esetekben érdemes szerelőhöz fordulni, mindenkinek azt javaslom, hogy először olvassa el ezt a tájékoztatót.

A tanyasi motorozás és a motortire.hu kínálata, illetve információi valóban meghozták a kedvemet ahhoz, hogy megtanuljak motorozni, és biztosra veszem, hogy amint már a saját járművemet vezetem, törzsvásárlója leszek a MotorTire webshopnak. Tudom, hogy villámgyorsan és precízen dolgoznak, ráadásul minőségi gumikat árulnak, így kétség sincs bennem afelől, hogy minden motor a legjobb kezekben van náluk!