Egy tanyasi szálláson is kaphatunk jó ötletet

Hobbink az utazás, ezt bátran elmondhatom. Alapvetően azért, mert ez az, ami igazán kikapcsol minket. Az időnk nagy részét Budapesten töltjük, ezért mindig jó, ha új impulzusok is érnek bennünket.

Idén felfedeztünk egy újfajta szálláshely típust, ahol még sosem jártunk, ez pedig a tanyasi szállás. Az egyik barátunk ajánlotta, és gondoltuk, miért ne próbálnánk ki. A szálláson az történt, hogy összefutottunk egy volt osztálytársammal, akiknek egy nagyszerű babkocsija volt. Egyből megtetszett és megkérdeztük, hogy hol vették. A miénket ajándékba kaptuk, de őszintén meg kell mondanom, hogy nagyon nem praktikus, ezért egy ideje már gondolkodtunk a lecserélésén.

Amikor visszatértünk Budapestre azonnal rákerestem a volt osztálytársam által megadott linkre: https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98. Ekkor láttam, hogy több fajta babakocsijuk is van. Nekem végül az elmondottak és a képek alapján az Uppbaby Vista Ikerbabakocsi 2:1 Jordan típusú tetszett. Nem haboztam sokáig, hanem azonnal elmentem az üzletbe, hogy személyesen is meggyőződjek róla.

Az üzletben nagyon kedvesen és szívélyesen fogadtak. Elmondtam, hogy melyik típusú babakocsit keresem, majd a hölgy mutatott egy kiállított darabot. Az Uppbaby Vista babakocsinak az a lényege, hogy szélességében egyáltalán nem hatalmas. Használható mint szingli babakocsi, de át lehet alakítani iker babakocsivá is, ebben az esetben a két ülés egymás alatt/felett helyezkdedik. Felszerelhetők úgy is, hogy egymásnak háttal vannak, vagy egy irányba néznek. A csomaghoz tartozik 2-2 darab mózeskosár és sportülés, valamint egy alacsony adapter és egy magasító is. Ez remek, hiszen egy komplett szettet kapunk a pénzünkért. Található még rajta egy pakoló rész, ami azért nagyon jó, mert mindig rengeteg holmit kell magunkkal vinni, de még a bevásárlásnál is nagy szolgálatot tud tenni.

https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98

A babakocsi alapvetően nagyon könnyű, köszönhetően annak, hogy a váza speciálisan alumínium és magnézium keverékéból készült, tehát nem kell megijedni, hogy majd egy tonnát kell mindig emelgetni és tologatni. Könnyen összecsukható és kinyitható, így nem kell vele bajlódni, amikor éppen utazunk a gyerekekkel és bárhova magunkkal tudjuk vinni.

Remek, élőben is nagyon tetszett. Végül a barna színűt válaszottam, nekem valahogy jobban tetszett, mint a fekete színű. Megrendeltem és ki is fizettem azonnal, majd átküldtem a már korábban említett linket -https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98 – az egyik barátnőmnek is, mert tudtam, hogy nekik is nagyon fog tetszeni ez a babakocsi.