Férfiként mell plasztika?

Férfiként a mell plasztika nem egy szokványos dolog. Amikor a családomban megemlítettem ezt, akkor még számukra is meglepő volt. Miért döntöttem e mellett? A hétvégét egy tanyán töltöttem, volt időm gondolkozni, és elhatározásra jutottam. Nagyon kényelmetlen nekem a mostani helyzet és ezen változtatni szeretnék. Így el is döntöttem, hogy a Kelemed Plasztika orvosaira bízom magamat.

Több oldalt is megnéztem, viszont a Kelemed Plasztika volt az, akiknél azt éreztem, hogy bátran rájuk bízhatom magamat.

Az honlapjukon szinte mindent megtudtam a férfi mellplasztikáról. Pontosan és közérthetően van megfogalmazva és elmagyarázva minden, így minden érintett férfi tisztába lehet azzal, hogy mire számíthat.

Én például itt tudtam meg, hogy lehet zsírmell és ginekomasztia az oka a megnagyobbodott mellnek. Ezt pedig egy vizsgálat alkalmával megvizsgálják, hogy kinél melyik áll fent és ez alapján javasolják a műtétet. Ugyanis mind a két esetben másfajta műtétre van szükség. Az oldalon a műtétekről is lehet olvasni részletesebben. És hogy a tájékoztatás teljes legyen, a ginekomasztia kialakulásának okairól is olvashatunk, illetve a műtét előtti kivizsgálás menetéről, ugyanis nem elég ebben az esetben csak egy vizsgálat. Szükség van mammográfiára, ezt követi a nagylabor, EKG, tüdőszűrő vizsgálat, vércsoportvizsgálat és ellenanyagszűrés majd pedig ha szükség van rá egy endokrinológiai kivizsgálással zárul a folyamat.

Ha pedig kérdésed merülne fel, akkor e-mailen bátran lehet őket kérdezni. Nekem már kérdésem nem volt a mell plasztikát illetően, így foglaltam is konzultációs időpontot. Ha úgy érzed, hogy neked is szükséged lenne mell plasztikára, akkor a Klemed Plasztikát csak ajánlani tudom, nézz meg őket te is!