Idilli, természetközeli otthon és gyors vízszerelés? Lehetséges!

Mielőtt vidékre költöztem volna, bennem volt az a félelem, hogy bármiféle hiányt vagy hátrányt kell majd szenvednem amiatt, mert messze vagyok a nyüzsgő városoktól, ahol az ember számára a legtöbb dolog elérhető távolságban van.

Aki ellátogat a kis tanyánkra, mesélni szokott a saját környezetéről, ahol él. Nemrégiben egy környékbeli faluból jött egy nagymama, akit elkísért a városi családja – a lánya, a veje és a kisunokája. Amikor beszédbe elegyedtünk a vidéki életről, szégyellem, de elpanaszoltam nekik, hogy egyre kevesebb a jó szaki a faluban, aki teheti, megy be a város felé vagy külföldre. A hölgynek azonban felcsillant a szeme, és azt mondta, ő tud egy biztos megoldást a problémámra. Neki is a lánya mutatta még anno a weboldalt, ahol a következőt ígérik: SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében.

A weboldal tényleg ezt ígéri, és ezen felül még sok mást. Ilyen részletes, mégis kompakt bemutatkozást már régen olvastam, és külön tetszett, hogy a vállalt munkálatokra is részletesen kitérnek. A különböző menüpontokban megtudhatjuk, bizonyos bajokat hogyan lehet megelőzni, mire érdemes figyelni, vagy ha már elkerülhetetlen a javítás, mert megtörtént a baleset, akkor milyen lehetőségeink vannak.

Ha Pest környéki településre szeretnénk szakembert hívni, akkor érdemes a böngészést az oldal szinte legalján található településlistával kezdenünk és megkeresnünk közte a sajátunkat. Ha ez megvan, több módon is felvehetjük velük a kapcsolatot. Az első – és sürgős helyzetben a legkézenfekvőbb – módja ennek a telefon, számukat egy elég könnyen észrevehető helyen találjuk, az oldal közepén. Amennyiben nem szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, úgy még mindig van módunk egy úgynevezett kapcsolatfelvételi vagy visszahívást kérő űrlap kitöltésére. Itt célszerű azzal kezdenünk, hogy a megfelelő rubrikákba beírjuk a nevünket, telefonszámunkat és az e-mail címünket, majd ezek után azt is lejegyezhetjük, mivel, milyen problémával kapcsolatban keressük fel őket. Ha amire szükségünk van, az az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, akkor annyi már biztos, hogy jó helyen járunk. A több mint harminc éves szakértelem számomra abszolút meggyőző, ahogyan az elköteleződés is érezhető ügyfeleik felé már a honlap hangvételéből is, a garancia vállalásával pedig teljesen megnyertek.

Néhány munkát összeszedek az alábbiakban, azok közül, amiket vállalnak. Vízszerelésen belül rengeteg minden szóba jöhet, például mosdó- vagy bojlerszerelés, kádfelújítás. A csatornázást saját és gépi erő kombinációjával végzik, legyen szó csatornaépítésről vagy lefolyó szennyvíz hálózatának a szereléséről. Gyakran előforduló probléma a csőtörés, amely esetén műszeres beméréssel kezdik el a helyzet megoldását. A duguláselhárításban ipari pumpákkal, spirálos és woma berendezésekkel lehetnek a segítségünkre. Fűtőtesttel kapcsolatban is fordulhatunk hozzájuk. Vállalnak kamerás csővizsgálatot is.

Számomra a legmeggyőzőbb mégis az, hogy akár egy óra múlva megérkeznek oda, ahol a probléma felütötte a fejét – mindezt Budapesten kívül is!