Legutóbb egy különleges szálláson voltunk

Ha szállásról van szó, akkor mi nagyon egyszerűek vagyunk. De tényleg! Én mindig is azt vallottam, hogy a nyaraláson az idődet úgysem a szálláson töltöd, hanem a városban vagy a tengerparton. Akkor meg minek valamilyen flancos helyre menni. Ezt mind a mai napig tartom és így is gondolom.

Milliószor bebizonyosodott már, hogy például, amikor a tengerpartra megyünk, akkor szinte az egész napot a strandon töltjük. Reggeli után összeszedjük a cuccainkat, elindulunk és csak valamikor este érünk vissza a szállásra, amikor már csak annyi kell, hogy lezuhanyozzunk és bedőljünk az ágyba.

Legutoljára egy belföldi hosszú hétvégén voltunk a párommal, akivel ezúttal egy nagyon érdekes szálláson jártunk, ahol szinte minden nagyon környezettudatos volt. Olyannyira, hogy még hőszivattyújuk is volt. Meg is kérdeztük, hogy mi is ez a hőszivattyú és honnan van, mert még soha nem láttunk ilyet.

A tulaj elmondta, hogy a hőszivattyút a klimaglobal.eu-tól rendelte. Ez a cég egy teljesen magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amelynek a székhelye Mosonmagyaróváron található, azonban az ország egész területén vállalnak kiszállítást. A fő profil a klímák és hőszivattyúk értékesítése, forgalmazása és beszerelése is. Már jó pár éve a piacon vannak, így megfelelő szaktudással rendelkeznek ahhoz, hogy őket válasszuk, ha éppen klímát vagy hőszivattyút szeretnénk beszereltetni.

Az általuk forgalmazott hőszivattyúk abszolút környezetbarátak és hosszútávon egy csomó energiát és pénzt tudunk velük megsprórolni. Lényegük, hogy környezeti energiát használnak fel és csupán a működtetésükhöz van szükségünk némi áramra. Ez azt jelenti, hogy a klimaglobal.eu által forgalmazott hőszivattyúk vagy a levegőből vagy pedig a talajból nyernek ki olyan energiát, amellyel felmelegítik a vizet. Majd ezt a meleg vizet keringeti a rendszer és ezzel tudjuk felmelegíteni a házat vagy a lakást. Tényleg roppant egyszerű a működésük és hosszútávon abszolút megtérülnek.

Ha szeretnénk rendelni vagy ajánlatot kérni, akkor hogyan tudjuk felvenni a kapcsolatot a céggel?

Roppant egyszerűen és könnyedén. Ha felmegyünk a klimaglobal.eu honlapra, akkor ott látni fogunk egy ajánlatkérés részt. Itt egy űrlapot kell kitöltenünk. Olyan alapadatokat kell megadni mint név, email cím, telefonszám és a város, ahova szeretnénk beszereltetni az adott készüléket. Emellett pedig még hagyhatunk egy rövid üzenetet is. Itt érdemes leírni, hogy egészen pontosan milyen ajánlatot szeretnénk kérni, mivel kapcsolatban, mit szeretnénk beszereltetni és hova. Ezek olyan információk, amelyek már az első lépésnél nagyon hasznosak lehetnek a cégnek ahhoz, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb ajánlatot tudják küldeni.

Egyébként, ha valaki bizonytalan és nem tudja, hogy pontosan mit szeretne, akkor a klimaglobal.eu-n rengeteg információt találhat. Például van egy blog, amelyen érdekes cikkeket lehet olvasni. Az egyik cikkben például tanácsot kaphatunk ahhoz, hogy a hőszivattyút vagy a klímát válasszuk fűtéshez. Egy másikban pedig ahhoz kaphatunk hasznos tanácsot, hogy hogyan tudjuk visszaigényelni a klímatelepítés akár 50%-át.

Nekem nagyon tetszett az elmesélés, igazán megnyerő volt, hogy miért érdemes ennek a cégnek a hőszivattyúját választani.