Lehetünk akár tanyán is, a gyógyszereinket be tudjuk szerezni

Mivel városban nőttem fel, ezért a tanyasi világot csak sokkal később ismertem meg. Nem is gondoltam bele soha, hogy mit is jelent valójában tanyán élni. Persze az iskolában tanultunk erről, de mindenki el tudja képzelni, hogy egy iskolai óra mennyire tudja felcsigázni az ember fantáziáját, ilyen dolgokkal kapcsolatban. Aztán elkezdtek telni az évek és egyre inkább foglalkoztatott az a gondolat, hogy milyen lenne teljesen önellátóan és egyedülállóan élni.

Erről a tervemről később lemondtam, de aztán megtudtam, hogy rengeteg ember van és volt is, akiknek ez nem csak egy álom, hanem a mindennapi, megszokott valóság. Tanyán élni hihetetlen bátorságot igényel, de cserébe az ember szinte teljes szabadságot kap mindentől. Természetesen így is szüksége van a modern technológiai vívmányokra, de az alap szükségletek kielégítéséhez nem kell semmilyen külső erő.

Bár így sem költöztem a tanyára, néha azért szeretek bezárkózni a lakásba, hogy kicsit egyedül legyek. Ilyenkor nincs kedvem semmiért kimozdulni, még a vásárlásért sem. A gond csak akkor szokott lenni, ha meg vagyok betegedve, és emiatt nem tudok kimozdulni. Viszont egy ideje már megtaláltam erre is a megoldást, egy Prevenciópatika nevű oldal képében.

Nem hittem volna, hogy gyógyszereket is lehet vásárolni az interneten. Csak a hecc kedvéért beírtam a keresőbe, hogy „Gyógyászat” és meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomó ezzel kapcsolatos internetes boltot adott ki. Az egyik első helyen a Prevenciópatika volt, úgyhogy automatikusan ezt választottam. A kiemelt elhelyezkedés pedig megérdemelt volt, mivel az oldalról, már az első benyomásom is nagyon pozitív volt. Pont így képzelek el egy gyógyászattal foglalkozó netes boltot. Minden olyan szép volt és letisztult. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy csak át akarnak verni, vagy olcsón próbálnak megúszni valamit. Nem voltak idegesítő hirdetések és reklámok, úgyhogy csak arra tudtam fókuszálni, ami engem érdekelt.

Egy könnyen kezelhető menürendszerrel tudunk navigálni az oldalon. A Gyógyászat részleget kerestem elsősorban és pár kattintás után meg is találtam ezt a kategóriát. Ennek segítségével sikeresen le tudtam szűkíteni a keresési találatokat, azokra a termékekre, amik engem érdekelt. Így sokkal könnyebb volt válogatni, vagy összehasonlítani. Nekem ez a funkció hihetetlenül tetszett, mivel nagyon sokszor a kedvezőtlenebb ajánlatot választom a patikában, csak amiatt, mert szorít az idő és nem látom át rendesen a választékot.

A Gyógyászat részlegről szinte mindent be tudunk szerezni, ami segíthet a felépülésünkben, vagy a prevencióban. Ha azonban nem lenne elég az, hogy ennyire le vannak szűkítve a termékek, akkor még további szűrőket is alkalmazhatunk. Ezeket a szűrőket, közvetlenül a terméklista fölött találhatjuk meg és egyszerűen csak rájuk kell kattintanunk, hogy aktiválódjon a funkciójuk. Emiatt olyan kényelmes volt a vásárlás, hogy rengeteg időt meg tudtam spórolni, ami másképp a gyógyszertárban történő fel-alá mászkálással telt volna.

Az árakat és a termékek legfontosabb információt mind a saját tempónkban tudjuk megnézni, ami nem elhanyagolható, ha az egészségünkről beszélünk. Így felelős döntést tudunk hozni. Ha pedig készen vagyunk a válogatással, akkor lehetőségünk van még egyszer átnézni az internetes bevásárlókosarunkat. Ezt azért érdemes megnézni a rendelés leadása előtt, mert lehet, hogy véletlenül kétszer kattintottunk valamire. A rendelés menete nem bonyolult, mindenkinek érthető, és a kiszállítási díj sem magas. Számomra ezek az okok teszik a Prevenciópatikát a legjobb netes orvosi boltnak.