Metalsistem polcok a tanyán berendezett fogadóba

Egy valamire való szállóak, panziónak felkészültnek kell lennie, és ez nem csak azt jelenti, hogy a szobák ne legyenek huzatosak, és a vendégek fejére ne essen az eső. Felkészültnek kell lenniük olyan szempontból is, hogy több garnitúra ágyneműt, konyharuhát, törlőrongyot kell tartaniuk, mint amennyire aktuálisan szükség van, hogy mindig legyen tartalék, sose kelljen kellemetlenséget okozni a vendégeknek. Ehhez viszont raktár szükséges, és jelentős mennyiségű pakolófelület, polcok formájában. Abból se mindegy, hogy milyen, ugyanis a hatóságok igencsak szeretnek belekötni mindenbe, miért éppen a tároló polcokat hagynák békén? Arról nem is beszélve, hogy a konyhai raktárba is esszenciális, hogy higiénikus állványai, polcai legyenek, hiszen elég egy kis korrózió, és pikk-pakk jön a büntetés. Nem véletlenül ajánlottam a panziós barátomnak a Metalsistem polcait, ugyanis ezek minden létező előírásnak megfelelnek, sőt, még annál is többnek!

A barátom évekkel ezelőtt örökölt egy igen méretes, nagy értékű tanyát, és úgy döntött, hogy panzióvá alakítja. Eddig minden rendben is van, hiszen vendéglátós múlttal rendelkezik, mindenre fel volt készülve, mindennel tisztában volt, de azért így is akadtak nehézségei. Mert, ugye, miért is menne minden tökéletesen, ha egyszer hiba is csúszhat a gépezetbe? Én azért igyekeztem folyamatosan tartani benne a lelket, és segíteni ahol csak tudtam, de mindenható én sem vagyok. Egyvalamire viszont büszke vagyok, mégpedig arra, hogy a Metalsistem polcait én ajánlottam a figyelmébe, mégpedig a legmegbízhatóbb magyarországi forgalmazó által!

Panaszkodott, hogy egyszerűen nem talál megfelelő polcrendszert, mert vagy túl drágák, vagy nem elég jók, és ahány áruházat csak végigjárt, mindenhonnan csalódottan távozott. Egyet kellett, hogy értsek vele: én magam is utánanéztem a dolognak, és csupa gagyi, rossz minőségű utánzatot árulnak, főleg a kisebb kereskedések. Ezzel szemben ráakadtam a kutakodás közben egy olyan forgalmazóra, aki a Metalsistem csúcsminőségű, olasz import polcrendszereit árulják, kifejezetten jutányos áron. Sőt, nem elég, hogy árulják és kiszállítják, de még a megtervezésben is tudnak segíteni, nagyobb állványrendszereknél pedig ez a szolgáltatás különösen jól jön! A barátom persze megelégedett egy komoly mennyiségű salgó polccal, hiszen a kicsi belmagassághoz az az ideálisan méretre igazítható, de az őáltaluk forgalmazott polcok tökéletesen megfeleltek mind a szobai, mind a konyhai használatra! Hálás is nagyon a panziós barátom a segítségért, ha kelleni fog, máskor is ehhez az áruházhoz fog fordulni.