Mire jó vidéken egy légtisztító?

Az egyik hosszúhétvégén elutaztunk a párommal vidékre egy nagyon hangulatos kis tanyasi panzióba. Mivel mind a ketten kőkeményen városiak vagyunk így ezek a kiruccanások meglehetősen kuriózumnak számítanak nálunk.

A szobánk nagyon szép volt, tiszta és takaros. Semmi fellengzős díszítés vagy felesleges bútor. Pont olyan volt, mint amilyennek lennie kellett, persze minden kényelmi funkcióval ellátva. Ahogy körbenéztem a helységben, megláttam, hogy a sarokban egy picike kis légtisztító duruzsol. Nem teljesen értettem, hogy a természet lágy ölén miért van erre szükség, amikor itt olyan tiszta a levegő, hogy szinte beleszédül az ember. Mikor este elindultunk sétálni, meg is kérdeztem a recepcióst, hogy miért van kirakva a légtisztító esetleg aggódnom kéne valami miatt? A hölgy mosolyogva mondta, hogy nem kell megijedni, a légtisztító amellett hogy szűri a levegőt, még nagyon sok mindenre is jó. Elmondta, hogy az utóbbi időben minden szobában elhelyeztek egy Esperanza Breeze légtisztító készüléket, amiket a bestmarkt.hu oldalról rendeltek meg.

Mivel még szerettük volna megnézni a naplementét ezért a beszélgetést rövidre fogtuk és megköszöntük a tájékoztatást. Később azonban csak nem hagyott nyugodni a dolog és mivel nem voltam tisztában a légtisztító árak területén, meg azzal sem, hogy mire is jók még akkor pontosan, ezért rákerestem a korábban említett bestmarkt.hu oldalra. A nyitó oldalon a sarokban duruzsoló kis készülék fogadott, mint kiemelt ajánlat, így nem kellett sokat vesződnöm azzal, hogy megtaláljam. Éppen egy 22 százalékos akcióval látták el a terméket, a vásárlói vélemények alapján pedig 4,7 –es értékelést kapott. Kiderült, hogy ez a kis készülék a levegőszennyező anyagok 99,7 százalékát megállítja, nagyon sok káros anyagot elnyel és semlegesíti a kellemetlen szagokat is, mindemellett pedig véd a baktériumok, vírusok, atkák és gombák ellen.

Tovább nézelődtem a kínálatban, mert kíváncsi voltam, hogy mettől meddig terjednek a légtisztító árak. Egyáltalán nem voltak vészesek és ár-érték arányban kifejezetten jónak találtam őket. Mindegyik termékhez, részletes leírás tartozott, amiből könnyen lehetett tájékozódni, hogy egyes típus milyen funkciókkal van felruházva illetve majdnem mindegyikre 12 vagy 24 hónapos garancia volt érvényes. Közel 20 gyártótól lehet választani és mindegyiknél látni lehet, hogy hány darab van készleten.

Mivel elmondható rólam, hogy tisztaságmániás vagyok, így erősen elgondolkodtam azon, hogy otthonra is be kéne szerezni egyet. A légtisztítók az oldalon belül a „takarító eszközök, tisztítószerek” kategórián belül voltak. Megnéztem, hogy mik vannak még kínálaton, hátha be tudok szerezni valami szuper kis kütyüt. Az ablaktisztítóktól kezdve, egészen boholytalanítókon át az ékszer tisztító gépekig volt minden. Szám szerint 1000 darab termék felett volt a kínálat. Teljesen elámultam, hogy micsoda hatalmas készlettel rendelkeznek, de az egész oldalra vonatkozó keresőfül jelezte is, hogy több mint 110 ezer aktív termék között lehet böngészni. A termék kategórián belül 13 fő kategóriát találtam és ezeken belül még mindig találtam 2 vagy 3 alkategóriát. Lehetett vásárolni laptopokat, számítógépeket és ahhoz tartozó tartozékokat, alkatrészeket, magas minőségű zenelejátszókat, 3D tollakat, mini seagwayt, elektromos rollert és hogy a gyerekekre is gondoljanak, játékok kategória is volt. Nekem még nincs gyerekem, de kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet ezen a fronton és csak ámultam, hogy milyen hosszú a lista. Maszkok, mesekönyvek, építőkockák, hangszerek, mini konyhakészlet, vagy mini barkács készlet és ez csak a töredéke annak, amit a bestmartk.hu oldalán találni lehet.

Nagyon megbízható és felhasználóbarát oldal, minden fontos információ jól látható helyen fel van tűntetve, és ha mégis felmerülne bármilyen kérdés, akkor fel lehet venni velük a kapcsolatot. A budapesti üzletük a Ferenc téren található, hogyha esetleg bárki személyesen szeretne vásárolni, de mondom, a webshopuk is nagyon könnyen kezelhető és akár arra is van lehetőség, hogy amíg a vásárlást online végezzük, addig az átvételt már személyesen.

Valahogy így történt az, hogy a vidéki kiruccanáson tisztában lettem a légtisztító árakkal és találtam egy olyan oldalt, ahol szinte bármit megtalálok, ha szükségem van rá.