Szálláson rendeltük meg a hőszivattyút

A barátommal úgy gondoltuk, hogy a házfelújítás közben elutazunk egy kicsit a kedvenc helyünkre, ahol mindig nagyon feltöltődünk, és ki tudjuk pihenni magunkat. Ez most is így történt, és mindenképpen szükségünk is volt rá, de itt sem tudtunk kikapcsolódni, hiszen a fűtési rendszerünket kellett elintéznünk. Alternatív módot választottunk egy hőszivattyút szeretnénk beszereltetni, amely a föld hőjét használja fel és nem csak fűtésre alkalmas, hanem a meleg vizet is szolgáltatni fogja számunkra. Hosszas nézelődés után kiválasztottuk a számunkra megfelelő hőszivattyú fajtát, ami nem más, mint a; Stiebel Eltron hőszivattyú.

Mivel annál a cégnél kötöttünk ki, nem volt mindegy, hogy a Stiebel Eltron hőszivattyú árak milyen kategóriában mozognak.

A Stiebel Eltron hőszivattyú árak ennél a cégnél nagyon kedvezőek voltak, így nem is gondolkodtunk, ahogy melyik céget, kivitelezőt válasszuk, hiszen ahol jó minőségű terméket kapunk, megfelelő áron, ott már nem éri meg tovább keresni, hanem meg kell rendelni, főleg, úgy hogy előzetes felmérés alapján készülnek az árajánlatok, szóval egyedien ránk szabva a legjobbat kapjuk meg. Szuper ár, szuper cég, nekünk ennél fontosabb nem is kell. Alig várjuk, hogy már használhassuk a szivattyúnkat, a meleg víz szolgáltatását rögvest ki fogjuk próbálni a fűtési funkciójára pedig várunk majd a tél beköszöntéig. Ahogy leadtuk a megrendelésünket, onnantól kezdődött véglegesen a kikapcsolódó pihenésünk.