Tanyán kapott megoldás a karikás szem ellen

A tanyás szálláshelyekben az a legjobb, hogy teljesen el lehet vonulni a várostól, a nyüzsgéstől, pörgéstől, zajoktól, és csak magunkra koncentrálni.

Ez már ránk is fért annyi munka után, ami a hátunk mögött van, így kerestünk is egy csendes szállást egy vidéki kisvárosban. A hely csodálatos, békés, pontosan olyan, amit elképzeltem magunknak.

Ami probléma volt, az nem a szállást adó helyhez köthető. Már otthon is megjelentek a csúnya karikák a szemeim alatt, így amíg párom aludt, én elkezdtem a karikás szem ellen fellelhető minden cikket elolvasni. Vagyis ez volt a terv, de reggeli közben összefutottam a szállást kínáló hölggyel, akivel szóba is elegyedtünk, és ő ajánlott egy nagyon alaposan megírt cikket, amiben a karikás szem ellen megtaláltam a megoldást.

Tudom, hogy sokaknál okoz problémát a sötét karikák megjelenése a szemek alatt, de nekem még nem kellett szembesülnöm ilyen problémával ezidáig, így nagyon örülök annak, hogy rátaláltam erre az oldalra. Sok mindent megtudhattam itt a szem alatti sötét karikák kialakulásáról és eltüntetéséről. Abban biztos voltam, hogy nekem nem betegség az okozója a kialakult karikáknak, sokkal inkább a túlzásba vitt munka és a kevés alvás lesz a kiváltó tényező.

Sok megoldást olvashattam a cikkben, amit akár házilag is be lehet vetni a karikás szem ellen, ilyenek például a hideg borogatás a szemek alatt, de ezt legalább 20 percig érdemes csinálni, így nálam ez nem volt opció. A következő pedig az alvás, amit nyilván próbálok is most a pihenés alatt kivitelezni, de attól tartok, hogy ez nem mindig fog hosszútávon összejönni. Teafilterrel is lehet borogatni, de ez is hosszabb időt vesz igénybe, ráadásul nem is teázok. Na és persze ott van a sminkkel való eltüntetés is, azonban én nem igazán használok sminket, és semmiképp nem is szeretném a bőröm szellőztetését akadályoztatni egy vakolat sminkkel.

Ezek után jött az a megoldás, amit valójában kerestem. Na nem a műtéti megoldásra gondolok, attól én nagyon ódzkodom, és azt hiszem, hogy még akkor se lépném meg, ha fizetnének érte. Mindenképp olyan megoldást kerestem, amit én magam otthon házilag tudok alkalmazni, nem tart sokáig, vagyis rövid időt kell vele eltöltenem, hisz minden perc számít. Ekkor olvastam a vízmegkötő hyaluronsavat tartalmazó InstantENSE Plus emelő hatású szérumról, ami nem csak hyaluronsavval táplálja a bőrt, hanem agyagásványokat is tartalmaz, és még más növényi kivonatokat és olyan dolog is van benne, ami az ödémásodást csökkenti, valamint olyan peptidet is tartalmaz, ami feszesítő hatással rendelkezik.

Nem is gondolkodtam sokáig, nagyon meggyőző volt a leírás, és a termék alatt friss vásárlói véleményeket is lehetett olvasni, amik szintén megerősítettek abban, hogy érdemes nekem is kipróbálnom ezt a terméket. Mivel a szállítást már másnapra ígérték, így még ide a szálláshelyre meg is rendeltem, és az ígéretekhez mérten meg is érkezett másnap a csomag. Azonnal felbontottam, és már kentem is a szemem alá. A párom is meglepődött azon, milyen gyorsan megtörtént a változás, tényleg olyan mint egy varázslat. A párom azt mondta, hogy ha nem személyesen látja, el se hitte volna, de ez így számára is nagyon meggyőző volt. Aztán amikor hozzátettem, hogy még akciós áron is jutottam hozzá és még a szállításért sem kellett fizetni, még szélesebb lett a mosoly az arcán.