Tanyára is el kell néha az új olajsütő: ilyen lett a miénk a Diszkontdepótól

A tanyasi életről gyakran nagyon rusztikus dolgok juthatnak az ember eszébe, mintha ott megállt volna az idő, mondjuk olyan száz-százötven éve, és minden stagnálna. Ez persze nem igaz, bár valóban, még a legtájékozottabb ember is gyakran beleeshet ebbe a tévhitbe. A tanya szó egyszerűen ezt a konnotációt hordozza magában. Épp látogatóban voltunk az Alföldön régi ismerősöknél, akik történetesen tanyán laknak, bár a lakó épület inkább hasonlít palotához, amiről lemaradt a kacsaláb.

A lényeg a lényeg, persze a vendégeket el kéne látni elemózsiával is, hát nem úgy van az kérem, mire Judit, a ház asszonya észrevette, hogy elromlott az olajsütője. De mondta is, hogy nem baj, mert csak az egyik napra tervezett olajban sütni valamit, majd megoldja másképp. Erre mi természetesen összedugtuk a fejünket, hát hogy néz az ki, hogy szégyenben hagyjuk szegényt.

Addig-addig megtaláltuk a https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/fritozok-olajsutok weboldalt, ahol találtunk jó áron olajsütőt is. Anya bölcsen megjegyezte, hogy mi otthon azért nem használunk már olajsütőt, mert olyan drágák lettek, és nagyon hamar tönkre is mennek, de az amit mi találtunk még elég jó áron volt. Azt pedig, hogy meddig bírja, senki nem tudná megmondani. Mondtam nekik, hogy úgy néz ki, 2-3 napon belül tudnak szállítani, ami még pont jó is volt, mert azt jelentette szerdára megjön, mi meg pénteken mentünk volna haza. Így is lett, meg is jött gond nélkül. Szegény Judit annyira zavarba jött, hogy majdnem el is sírta magát, hogy mi ilyenre gondoltunk neki. Egyből ki is próbálta, gond nélkül működött is, mindenki nagyon boldog volt.

https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/fritozok-olajsutok

Igen ám, engem viszont nem hagyott nyugodni az említett oldal. Ugyanis ott nem csak fritőzök, meg olajsütők voltak, hanem sok-sok minden más is, amire szemet lehetett vetni, szóval fogtam magam, és rávetettem a szememet.

Először olyan kategóriákban keresgéltem, amik főleg engem érdekelnek: otthoni dekor és elektronikai kütyük. Azt egyből el is határoztam, hogy nekem kell egy gamer füles, mert már évek óta szenvedek azzal szutyokkal, ami van. A dekornál meg kicsit csalódtam, mert már régóta szerettem volna steam-punk sítusú fal tapétát, de ha tapétát nem is, akkor matricát, de sajnos sehol sincs. Ez azonban nem állított meg abban, hogy tovább nézelődjek, hiszen az emberi kíváncsiság határtalan. Egyből el is döntöttem, hogy a mamának az udvarra kéne venni napelemmel működő, leszúrható fáklyákat, mert ha megint elkezd misére járni, sose látja este, hogy merre megy. Így talán kisebb lesz a valószínűsége, hogy elesik.

A következő nagy ötletem már apának szólt, bár ehhez anya is kell majd, mert ez egy pöppet drága mulatság lenne nekem egyedül. Egy akkumulátoros fúróra gondoltam neki szülinapjára, mivel mindig annyit fúr-farag a ház körül, hát most legalább nem kell neki hozzá annyi hosszabbító. És ezt a sok mindent csak egy rövidke… na jó, vagy két órán keresztül bújtam a telefonomat, de akkor is. Tehát, ezt mind csak így első ránézésre találtam, még egy csomó rész van, ahol nem néztem körül: a sport és fitness meg a baba-mama, meg van külön ajándékos rész is… Szóval merek fogadni, hogy innen aztán mindenkinek tudnék ajándékot találni a családból.

A szállítás, ahogy mondtam, 2-3 napon belül működik, kivéve, ha valami nincs raktáron, mert akkor 5 nap. A szállítási költség súlytól függ, de az alap az 1600 forint, onnan megy 10 kilónként fel egy ezrest. A szállított termékeket a szállítástól számított 14 napon belül vissza lehet küldeni eredeti állapotban, ha nem vagy vele elégedett. Ebben az esetben egy hónapon belül visszafizetik a pénzedet. Fizetni lehet utánvéttel, de az plusz 500 forint kezelési költség, vagy online simplepay-en keresztül. vagy előre utalással.

Annyi biztos, hogy Judit nagyon örült a https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/fritozok-olajsutok oldalról rendelt olajsütőnek, és a család is biztos nagyon örül majd az ajándékoknak, ha megrendelem őket. Ha ti is ajándékon töritek a fejeteket, vagy valami tönkrement a konyhában, látogassatok el az oldalra. Talán segít nektek is.