Tanyára is kellhet trágya

Aki falun nőtt fel, annak talán nem lehet ismeretlen a kertészkedés és az ezzel járó munka. Én is vidéken nőttem fel, volt is veteményesünk, de sosem dolgoztam sokat a kertben. A szüleim nem várták el tőlem, engem pedig nem igazán vonzott. Viszont, ahogy felnőttem, egyre jobban megláttam azt, hogy mennyire hasznos, ha valakinek saját kertje van és saját magának termeszti a zöldséget és a gyümölcsöt. Így, amikor lett egy saját házam, egyértelmű volt számomra, hogy fogok kertészkedni is. Viszont ez nem egy olcsó mulatság, és mindennek van ára. Sokáig tartott, míg rátaláltam a Gazdabolt oldalára, de amióta megtaláltam őket, csak tőlük veszek meg mindent, amire szükségem van.

Az oldalukon nagyon sok termék megtalálható, így különböző műtrágya fajták is. De különféle kategóriákra vannak osztva a termékek, így könnyen meg lehet találni mindent, amire csak szükséged lehet. Néhány fő termékkategória: borászat, vegyi anyagok, fólia, háló, gépek, kerti kiegészítők, öntözés és tótechnika, szerves és műtrágya, vetőmag, hagyma, gumó, szerszám, védő felszerelés, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, gyerekeknek való termékek: kesztyű, szerszám, vetőmagok, csizma, könyv.

műtrágya fajták

Mint látható, nagyon sok termék kapható az oldalukon, így bármit is keresel, valószínűleg a Gazdavolt oldalán megtalálod. Ha műtrágya fajták között keresgélsz, akkor itt is lesz pár, amiből válogathatsz. Ha pedig valami más termékre lenne szükséged, és jó áron szeretnéd beszerezni, akkor a Gazdaboltot csak ajánlani tudom.

Magyarországra, Szlovákiába és Romániába is szállítanak, így ha ezen országok egyikében élsz, érdemes lehet szétnézni az oldalukon.

Az oldalon még Gazdabolt TV is van. Itt rövid, ámbár annál hasznosabb videók találhatóak. A rövidségüknek köszönhetően pár perc alatt hozzájuthatsz olyan hasznos trükkökhöz és tippekhez, amik nagy segítséget tudnak nyújtani kertészkedésnél. Ha nem tudod, hogyan kell hatékonyan és jól palántát nevelni, akkor erről is van egy videó, amit bármikor megnézhetsz. A videós tartalmak folyamatosan frissülnek, így sosem lesz olyan, hogy már minden videót láttál és ne tudnának újat mondani neked.

Ha pedig még több hasznos tartalmat szeretnél látni, akkor a figyelmedbe ajánlom a közösségi oldalaikat. Jelen vannak Facebookon, Twitteren, Instagramon és még YouTube-on is. Ha valamelyik közösségi oldalon gyakran megfordulsz, akkor érdemes lehet őket követni ott is. Hiszen a kertészkedéssel kapcsolatban nagyon sok újdonságot és eddig nem ismert tippeket lehet kapni, amik akár megnövelhetik a termésünket is.

Ha a személyes vásárlás híve vagy, akkor a Gazdaboltnál erre is van lehetőséged. A webshop mellett van egy boltjuk is. Ennek a megközelítéséhez nagy segítséget tud nyújtani a weboldalon található kis videó, ami abban segít, hogy egyből megtaláld a helyes utat a bolt felé. Valószínűleg többen panaszkodtak korábban, hogy eltévedtek, vagy nem tudták pontosan merre menjenek, így egy ilyen kreatív mégis egyszerű megoldással álltak elő. Ez is mutatja, hogy mennyi vevőközpontú gondolkozással rendelkeznek. Hiszen az oldalukon nagyon sok információ elérhető, és valóban a tudás átadása a cél.

Ha valami kérdésed adódna kertészeti témában, akkor pedig a szaktanácsadók tudnak neked tanácsot adni. Több tanácsadó is dolgozik a Gazdabolttal együtt, így még ki is tudod választani azt, hogy kitől szeretnél tanácsot kérni. Legyen szó biogazdálkodásról, növényvédelemről, zöldségtermesztésről, tápanyagpótlásról, kerti tóról, a tanácsadók szinte minden témában tudnak válaszolni neked. Ahhoz pedig, hogy el tudd dönteni kitől kérnél tanácsot, egy kicsit jobban meg is tudod őket ismerni. Egy kis ismertetés található róluk az oldalon, így aki szimpatikus, tőle akár már azonnal kérdezhetsz is.

Tehát, mint látható, a vásárlás után sem engedik el a vásárlók kezét. Mindenben nagyon szívesen segítenek, amiben csak tudnak. A hírlevélre feliratkozva pedig az aktuális akciókról, technológiai újdonságokról és növényvédelmi előrejelzésekről is értesülhetsz. Ezek nagyon hasznosak tudnak lenni, főleg szezonban, hiszen ilyenkor minden tipp jól jön, és esetleg még plusz termést is hozhat vagy megelőzhetjük azt, hogy kihaljanak a növényeink.

Ha a vásárlással kapcsolatban vagy a vásárlás során bármi kérdésed merülne fel, akkor a gyakori kérdések között mindent megtalálsz. Itt minden fontos információt megtalálhatsz, még azt is, hogy mennyi lesz a szállítási költség és mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás. De arról is kapsz tájékoztatást, hogy milyen módok vannak a fizetésre és be kell-e jelentkezni a vásárláshoz.

Az oldalon tényleg minden információ megtalálható, amire csak szükséged lehet, de ha mégis kérdésed adódna, akkor is szívesen válaszolnak Neked. És inkább kérdezz, mintsem hogy megválaszolatlan marad valami és esetleg emiatt később valami rosszul sikerüljön.

Ha te is szívesen vásárolnál egy megbízható helyről, minőségi termékeket, akkor a Gazdabolt weboldalán érdemes lehet szétnézni. Több márka terméke is megtalálható az oldalukon, így nem csak a termékek, de a márkák között is tudsz válogatni.

Ha Neked is fontos, hogy jó helyről vásárolj, akkor válaszd a Gazdaboltot!