Tanyasi lánynak is néha elkel a divatos táska, mire nem jó az internet

Ugyan tisztában vagyok vele, hogy nem minden alkalomhoz illik a drága, márkás táska, azért mégis vannak események, amikhez igen is szükséges egy-egy csinosabb darab. Persze, aki nem olyan környezetben dolgozik, mint én, annak még inkább kijár a jó minőségű táskából, hiszen igen is a mindennapok része, és nagyon kellemetlen lehet, ha hirtelen tönkremegy egy kedvenc darab. Én a húgom diplomaosztójára rendeltem magamnak egy nagyon csinos válltáskát, amit ezután majd nagyobb eseményekre fogok hordani. Az oldal pedig, ahol ezt a gyönyörű táskát találtam a www.annataska.hu volt.

A weboldal maga nagyon szép és letisztult, és könnyen el lehet rajta igazodni. Ha nagy márkamániás vagy, elég, ha a felső menüsort végignézed, és ott kiválaszthatod, melyik márkából szeretnél táskát választani: Bugatti, Jana, Tamaris, Anekke vagy Olasz. De ha inkább a praktikusság, híve vagy, akkor sem kell új oldalt keresned, hiszen típus szerint is kereshetsz: válltáska, kézi táska, háti táska és még sok másik fajta táska között válogathatsz.

Persze nem csak táskát lehet itt találni, bár abból van egyértelműen a legnagyobb választék, hanem pénztárcát és övet is férfiaknak ugyan úgy mint hölgyeknek. És nem csak ezekből, hanem táskából is, egyértelműen. Plusz, mivel egyik kiegészítőbe sincs belevésve, hogy ez most férfiaknak van vagy nőknek külön és csakis, ha a másik neméből tetszik meg valami, azt is nyugodtan megrendelheted. Én például pénztárcából néztem olyat, ami nagyon tetszett, de férfi kategóriába volt be sorolva. Nem igazán hatott meg.

A szállítás nagyon kielégítő. Egy termék vásárlása esetén 1-3 nap, több vásárlásánál pedig 1-5 nap, ami szerintem nagyon jó. A szállítási költség minden esetben egy ezres, ha pick-pack pontra kéred akkor is, és ha házhoz szállítással szeretnéd, akkor is. Én személy szerint a pick-pack pontot jobban szeretem, mert nem kell azon aggódnom, hogy akkor hozzák, mikor nem vagyok otthon. Fizetni pedig lehet előre utalással is, és utánvéttel is. Az utóbbi esetében pedig nem számolnak fel kezelési költséget, ami plusz jó pont, hiszen van ahol akár 500 forintot is elkérnek még.

Nekem a táska a rendeléstől számított második napon érkezett meg, és olyan, amilyennek leírták, nagyon imádom! Az biztos, hogy még rendelek tőlük, ha nem táskát, akkor valami más kiegészítőt. Plusz a www.annataska.hu ajándékválasztásnak sem utolsó; nagy, kerek évfordulók esetében, például. Én csak ajánlani tudom a webshopot.