Tanyasiként sem kell lemondani a pelenka akcióról

Tényleg olyan rossz az élet falun?

Amikor vidékre költöztünk, a szüleim először nagyon megijedtek. Óva intettek bennünket a férjemmel, hogy belevágjunk ebbe az akcióba. Azzal érveltek, hogy nem fog eltelni sok idő, és meglátjuk majd, mennyire hiányzik a városi kényelem. Falun ugyanis nem öt perc sétára van a legközelebb üzlet, és nem is biztos, hogy van éjjel-nappali. Ha szeretnénk valamit, azt legtöbbször magunknak kell majd előteremtenünk. Ráadásul gondoskodnunk kell a háztájiról is. Nem is beszélve arról, hogy az orvosi ellátás sem az igazi… Ilyen és ehhez hasonló intelmeket kellett végighallgatnunk, de szerencsére nem hagytuk magunkat. Leköltöztünk, és jobban nem is dönthettünk volna. A kislányunk ugyanis így már egy igazán idilli környezetbe születhetett bele, közel a természethez. Biztos vagyok benne, hogy egészen más lesz így felnőni, mintha városba született volna.

Állandó pelenka akció az ország népszerű online áruházában!

Abban azonban igaza lett a szüleimnek, hogy a napi bevásárlást valóban nehezebb falun elintézni, pláne gyerekkel. Ezért nagyon örülök neki, hogy ma már olyan sok minden hozzáférhető online, mi is nagyon sokat szoktunk webáruházakból rendelni. Legutóbb még a babaholmikat is így rendeltük meg! Egy ismerősöm hívta fel a figyelmem a Lord Shop webáruházra, ahová többek között az óriási pelenka akció miatt szoktunk ellátogatni. Ezen az oldalon ugyanis olyan barátságos áron kaphatók a pelenkák a babák részére, amivel sehol nem találkoztam máshol! Márpedig aki kisgyereket nevel, az bizony tudja, hogy pelenkára mindig szükség van. Hatalmas mennyiségben fogynak a pelenkák nálunk is, ezért nem mindegy, hol és milyen áron férhetünk hozzá mindehhez. Szerencsére a Lord Shopban a jó ár mellett a minőségről sem kell lemondanunk. Minden termékükkel maximálisan elégedettek vagyunk, a babánk is nagyon szereti az innen vásárolt pelenkákat!

A pelenka akció mindennapos ebben a webáruházban. Gyakorlatilag mindig találni olyan terméket, amely kedvezményes áron elérhető. Sőt! Az egyik pelenka típusuk, a Sleepy pelenka saját facebook oldallal rendelkezik! Itt további pelenka akciókra figyelhetnek fel a szemfülesek. Az oldalon ugyanis állandó jelleggel tartanak nyereményjátékot a törzsvásárlók részére, ezért tényleg érdemes azt is gyakorta frissíteni. De visszatérve, a Lord Shop a pelenka akciókon túl óriási kínálattal is rendelkezik. Nincs olyan korosztály, amely számára ne találnánk meg a megfelelő pelenkát a webáruházban! Az újszülött csöppségektől kezdve a nagyobbacskákig minden igényt igyekeznek kiszolgálni a boltban. A vásárlást jól kialakított kategóriák segítik. Így ha valaki csak egy bizonyos termékre kíváncsi, akkor elég rákattintani az adott kategóriára, és az oldal csak az abban a kategóriában érdekes termékeket fogja listázni. Így sokkal gyorsabban és hatékonyabban be lehet szerezni a szükséges darabokat.

Így például az egyes kategóriák között a testsúly szerinti csoportosítást is megtaláljuk. A legnagyobb, 7 XXL-es méret például a 20-30 kilós babák kategóriáját jelöli. De kereshetünk nadrágpelenkák, bugyipelenkák, vagy éppen úszópelenkák között is. A pelenka akció minden kategóriában elérhető, ez nem fog határt szabni a jó üzletnek! Mi nagyon megkedveltük ezt a boltot, és biztosan sokáig fogunk innen pelenkát rendelni. Nektek van hasonló, jól bevált bababoltotok?