Útnyilvántatrás a tanyavilágban

Családi vállalkozásként egy tanyát üzemeltetünk, ami szálláshelyként üzemel. Igazán idilli környezet, az udvar egy részén a bejárattól nem messze lehet sátrazni is, vagy lakókocsiban aludni, a fő szállást adó épület valamikor nagyon régen istállóként üzemelt, persze mára már csak a benti lovas dekoráció a falon és az istálló stílusú ajtók őrzik ennek az emlékét, de ez is mind a felújítás és átépítés után került ide. Emellett az épület mellett egy csűr található, mindenféle biciklivel vagy kisebb járgánnyal az ide látogató vendégek és gyermekeik számára.

Most azonban inkább a mi nagyobb járgányainkról szerettem volna mesélni egy kicsit, ugyanis mint szálláshely, nekünk is szükségünk van céges autókra, kisteherautókra, amelyekkel a konyhára szállítjuk az alapanyagokat, illetve tanyaként, amikkel a lovaink felszereléseit, földművelő gépek alkatrészeit és még sok mást szállíthatunk. A céges járműveinkkel kapcsolatban mi mindig a roadrecord.hu szolgáltatásához fordulunk, ugyanis hihetetlenül megbízhatóan dolgoznak, és máshoz mi már nem is mennénk ilyen ügyben!

A roadrecord.hu oldal applikációja számos lehetőséget kínál útnyilvántartással, menetlevéllel, kalkulátorokkal kapcsolatban. Például automata útnyilvántartásban lehet segítségünkre, hóvégi km óra kalkulátort, fogyasztási norma kalkulátort, találunk náluk. Az eddigieken felül NAV-állásfoglalással kapcsolatos információkat, megtalálhatjuk az útnyilvántartás szabályait, különböző útnyilvántartók összehasonlításáról is találunk információt az oldalukon.

Egy rendkívül igényesen összeállított weboldalról beszélünk, ha a roadrecord.hu-t említjük. Kellemes színekkel és figyelemfelkeltő fotókkal vonja magára a figyelmünket az oldal. Mindent egyszerűen meg lehet találni ezen a felületen, válogathatunk az “útnyilvántartás” és a “megoldások” fülek alól előbukkanó szolgáltatások közül, árajánlatot is kérhetünk, sok hasznos információra külön rákereshetünk a nagyító ikon segítségével, és már a kezdőlapon lefelé görgetve is rengeteg figyelemreméltó szolgáltatást megtalálhatunk.

Keressétek őket bizalommal, ha profi és gyors segítségre vágytok!