Vadgesztenye krém visszér ellen és a friss, könnyed lábakért

Idén úgy döntöttünk, hogy felfedezzük az ország rejtett kincseit és zugait, mert a férjemmel egyikőnk sem annyira járatos ezekben a titkos hazai édenkertekben. Ennek megfelelően felkerestünk minden olyan vidéki szállást és tanyát, ami csak nagyon limitált befogadó képességgel rendelkezik, közben pedig gyönyörű környezetben helyezkedik el. Nem is gondolnátok, hogy milyen sok ilyen lehetőség van ebben a pici országban! Hát még, hogy mennyi jó fej emberrel lehet megismerkedni ezekben a szituációkban. Nekem például épp úgy jött ki a lépés, hogy a legutóbb a vadgesztenye krém visszér elleni hatásáról beszélgettem egy kedves idegennel.

Okkal merülhet fel, hogy hogy jön elő ilyen téma? Hát elárulom, hogy egy hosszú túrás napot követően egy kicsit ki voltam purcanva, legalábbis ami a lábamat illeti. Egy másik kedves vendég a panzióban pedig ezt meghallotta és nem sokkal később már a Herbiovit termékével tért vissza a közösségi térbe és felém nyújtotta. Nagy szerencsém volt ezzel, mert egyébként nem ismertem sem a gyártót, sem pedig a vadgesztenye krém visszér elleni zseniális hatását. Mert hogy abszolút az van. A férjem megmasszírozta ezzel a Herbiovit krémmel a lábamat, ahogyan a kölcsönadó hölgy tanácsolta és nem sokkal később már éreztem is a jótékony hatást. A lábam felfrissült a termékben lévő borsmenta olajnak és mentolnak köszönhetően, majd egyre könnyebbnek kezdtem érezni, miközben elmúlt a fájdalmam.

A neten is utána néztem természetesen és akkor szembesültem vele, hogy ez egyébként egy kifejezetten visszerekre való krém, ami enyhít a gyulladáson és a fájdalmat is csillapítja. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy közben kizárólag természetes összetevőkből áll, semmi szintetikus illatanyag, vagy színező anyag. Nincs benne semmi állati eredetű összetevő sem, tehát akinek fontos a vegán receptúra, annak is tökéletes választás a vadgesztenye krém visszérre, vagy a nehéz láb érzés enyhítésére.

Számos másik Herbiovit termék mellett erre is az a remek hír vonatkozik, ahogy azt a honlapon láttam, hogy nincsenek árban elszállva. Szerintem ez manapság ritka egy ennyire természetes alapanyagokból dolgozó, trendinek mondható termék esetében. De kétféle kiszerelést lehet belőle választani és egyik sem drága, az egyik 990 forintba kerül, a másik pedig 1790 forintba, plusz a kiszállítás – de ezt egy jól összeállított rendeléssel el lehet kerülni. 10 000 forint felett tudják ingyenesen házhoz szállítani a termékeket, tehát érdemes lehet efölé lőni a teljes költséget illetően.

Ha érdekelnek hasonló termékek, amelyek legalább olyan jók, mint a vadgesztenye krém visszér esetén, csak más területeken hatnak, akkor tudom ajánlani az oldal többi zeg-zugát is. Legalábbis én nagyon pozitívan rácsodálkoztam arra, hogy mennyiféle termék közül lehet még válogatni ezen a vegán oldalon és hogy egyik sem kerül egy kisebb vagyonba, ami szintén nagy előny és ritkaság. Így például a kínálatban szerepel a körömvirág krém, az aloe verás hidratáló krém, amit tulajdonképpen bármilyen bőrfelületen lehet használni. De persze van sarokpuhító krém, fekete nadálytő krém és még megannyi, speciális igényt kiszolgáló termék. A közös nevező mindegyikben az, hogy gyógynövényeken alapszik az összetételük, amit pedig a hagyományoknak megfelelően már nagyon régóta alkalmaznak különböző problémák enyhítésére. Éppen ezért az én bizalmamat maximálisan élvezi minden ilyen termék, amely ennyire egyértelműen gyógynövény alapú.

Ha pedig nem csak a krémek és bőrápolási termékek kerülhetnek nálatok fókuszba, akkor úgy láttam, hogy vannak apró falatkák is, mint mondjuk egy egészséges müzli, amit hozzá lehet csapni a megrendeléshez.

Minden más egyéb szempontból is abszolút a mai elvárásoknak megfelelő a termék, az összetevők és még a csomagolás is, amiről bővebben olvashattok a herbiovit.hu oldalon – hogy hogyan vigyáznak a környezetre és a bőrünkre egyaránt. A vadgesztenye krém visszér elleni hatásáról már tudok, most pedig kiderítem az összes többit is, hogy aztán arról is írhassak nektek hasonlóan tartalmas bejegyzéseket.