Vissza a természetbe – őrizzük meg a szépséget

A nevem Odett. A férjemmel egy tanyán élünk egész messze a nagyvárostól. Szeretjük a tiszta levegőt, vannak állataink, termesztünk növényeket, gazdálkodunk és piacra járunk. Nem egy idős házaspár vagyunk. Jóval 30 alatt vagyunk mind a ketten. Azért választottuk ezt az életmódot, hogy lelassítsuk az időt, óvjuk környezetünket és mindent, ami szép a világban.

Mindent, amit nem tudunk beszerezni a piacon, a Biocity.hu oldalról rendeljük meg, akik kiszállítják ide vidékre. Mivel fontos számunkra az öko és a bio életmód, így igyekszünk a lehető legtudatosabban étkezni és élni az életünket. Mentes lisztből gyúrom a kenyeret, amit szintén a Biocity.hu oldalról rendelek, hiszen ez nem egy tipikus piacon kapható dolog. Szoktam még venni étrend kiegészítőket – nem gyógyszereket, hanem vitaminokat. A honlapon minden termékről van fénykép, ami segít a döntésben.

Szeretjük ezt az online shopot, mert minden természetes rajta, nem kell nézegetni a termékek összetevőit. Bátran megbízhatunk a Biocity-ben. A választék hatalmas, amin nagyon meg voltam lepődve és folyamatosan vannak akciós termékek is. Lehet kapni a legnépszerűbb márkák termékeitől egészen a kicsi, újonnan indult márkákig. Rengeteg reform élelmiszer van, amiket sorra próbálok ki. Legutóbb például fűszereket, tésztákat és önteteket rendeltem, most pedig a cukrok és édesítőszerek, valamint a növényi tejek vannak soron. Nem gondoltam volna, hogy a teljesen egészséges, bio termékek ennyire finomak tudnak lenni.

Van a Biocity.hu oldalon egy úgynevezett blog rész, ahol hasznos, érdekes cikkek vannak, a különféle bio, natúr, mentes termékekkel kapcsolatban. Legutóbb egy olyan cikket olvastam, hogy mire kell odafigyelni azoknak, akik vegetáriánusok és gyermeket szeretnének. Ez lassan nekünk is aktuális lesz.